Instant Gaming EU
 
 

Hammerwatch II is nu verkrijgbaar voor PC

Hammerwatch II is nu verkrijgbaar voor PC

Modus Games - uitgever van Teslagrad 2 en Soulstice - en Crackshell hebben de handen ineengeslagen om Hammerwatch II via Steam naar de PC te brengen. Spelers nemen het op tegen de krachten van het kwaad in gevarieerde omgevingen terwijl ze wapens en drankjes maken in het gloednieuwe vervolg op de klassieke indiehit.

De lancering van de game ging gepaard met een nieuwe trailer waarin het enorme, diverse koninkrijk wordt getoond dat spelers zullen verkennen terwijl ze het verzet van koning Roland helpen tegen Blight de Verschrikkelijke en zijn drakenleger. Vecht tegen enorme beesten en hordes ondoden in een epische zoektocht met gloednieuwe functies en een gigantische open wereld.

 

 

Spelers reizen door Hammer Island, de Fallowfields en de donkere bergachtige gebieden van Blackbarrow, allemaal gemaakt in de kenmerkende Hammerwatch gepixeleerde kunststijl. Bouw een eigen Herian Hero en kies uit vijf verschillende personageklassen: Paladin, Ranger, Rogue, Wizard en Warlock, voordat je je uiterlijk aanpast en een level omhoog gaat om krachtige nieuwe vaardigheden vrij te spelen.

Ga alleen op avontuur of verzamel een groep om het verzet van koning Roland te helpen in online coöp met vier spelers en ga de diverse en epische missies aan in de enorme, dynamische wereld van Hammerwatch II. De nieuwe dag/nacht-cycli geven spelers het gevoel dat er een levende wereld om hen heen is.  Spelers krijgen ook te maken met een slimmere AI terwijl ze beesten bestrijden en hordes kwaadaardige ondoden afmaken in deze epische ode aan klassieke ARPG's.  

 

 

 

Hammerwatch II biedt spelers een geheel nieuwe, meeslepende omgeving om te verkennen. Ga op zoek, verzamel voorwerpen, vecht tegen nieuwe vijanden en neem het op tegen uitdagende eindbazen. Het spel is bestemd voor doorgewinterde spelers die de klassieke dagen van pixelkunst en bovenaanzicht missen terwijl ze met hun vrienden spelen. Als je iets frissers en dynamischer wilt, moet je kijken naar Heroes of Hammerwatch, de serie die het roguelike-genre aanpakt.

Vanaf nu kunnen PC-spelers genieten van een volledig aanpasbare wereld. Ze kunnen levels bewerken, nieuwe verhalen maken en zelfs totaal unieke ervaringen creëren die in het basisspel van Hammerwatch II niet te vinden zijn.

Spelers die hun zoektocht willen beginnen op Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 kunnen op een later moment aan hun eigen epische reis beginnen. PC-spelers kunnen onze prijsvergelijker bekijken voor de goedkoopste aanbiedingen voor Hammerwatch II en de Blight nu trotseren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief