Instant Gaming EU
 
 

Hammerwatch II

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hammerwatch II is een nieuw deel in de hack-and-slash-serie waarin je teruggaat naar het gelijknamige kasteel om te vechten tegen hordes kwaadaardige wezens. Het koninkrijk Herian is in wanorde nadat het is binnengevallen door een drakenleger onder leiding van Blight de Verschrikkelijke. Nadat ze door de riolen zijn ontsnapt, hebben een paar helden een verzetsbeweging georganiseerd die zal vechten om de vrede in het koninkrijk te herstellen.



    In Hammerwatch II bestuur je een van die helden terwijl je samen met vrienden door verschillende scenario's vecht. In deze ARPG in klassieke stijl reis je door verschillende locaties in het koninkrijk, waaronder Hammer Island, de Fallowfields en Blackbarrow. Je doel is om de stedelingen te helpen en de monsters in het drakenleger af te slachten om uiteindelijk het Koninkrijk te bevrijden van de indringers. Beesten, ondoden en draken zullen er alles aan doen om je epische avontuur tot een einde te brengen.



    Hammerwatch 2 heeft een gameplaystijl die doet denken aan grote klassiekers uit het genre, zoals Gauntlet, maar introduceert een verscheidenheid aan nieuwe mechanieken, unieke vaardigheden en uitrusting waarmee je je personage kunt ontwikkelen naarmate je verder komt in het avontuur. Kies je favoriete held en ga alleen of met maximaal drie vrienden op een gevaarlijke reis. Je kunt je vaardigheden combineren om verwoestende combo's te maken en hordes vijanden te vernietigen terwijl je het uitgestrekte land van het koninkrijk verkent en de geheimen ervan onthult.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hammerwatch 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Hammerwatch II

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief