Instant Gaming EU
 
 

Helldivers 2 overtreft God of War op PC

Helldivers 2 overtreft God of War op PC

Het ongelooflijke succes van Helldivers 2 bewijst dat een spel exclusief voor PlayStation consoles uitbrengen niet altijd het beste idee is. Er zijn heel wat belangrijke games die exclusief op Sony's consoles zijn uitgebracht en ze hebben goede resultaten behaald. Titels als God of War en Horizon Zero Dawn hebben hun verkoopcijfers echter exponentieel zien stijgen nadat ze enige tijd nadat ze op de PlayStation-consoles waren uitgebracht ook op de pc verkrijgbaar waren. Gelukkig was Helldivers 2 bij de lancering op beide platforms beschikbaar en daardoor is het spel met grote voorsprong de grootste PlayStation-hit op pc geworden.

Kratos? Wie is Kratos?

Niemand kan ontkennen dat God of War bij veel spelers in het oog sprong toen het eindelijk op PC werd uitgebracht, maar de cijfers zijn verpletterd door Helldivers 2. Het aantal gelijktijdige spelers dat vocht om de democratie in Super Earth bereikte afgelopen weekend een piek van 155.926, wat meer dan het dubbele is van het vorige record van God of War met 73.529 gelijktijdige spelers. Natuurlijk is Helldivers 2 een spel dat een spannende coöperatieve multiplayerervaring biedt die niets te maken heeft met het singleplayeravontuur met Kratos in de hoofdrol. Toch laten deze cijfers zien dat het uitbrengen van PlayStation-games op de PC in plaats van ze exclusief voor consoles te maken, loont.

 

 

Met Helldivers 2 heeft Arrowhead Game Studios een spel op de markt gebracht dat een spannende coöperatieve ervaring biedt en inhalige monetariseringsplannen achterwege laat, zodat spelers zich kunnen richten op het hebben van plezier door het spel te spelen zonder extra te betalen. Een solide basis met unieke gameplayfuncties heeft Helldivers 2 tot een van de grootste hits van 2024 gemaakt en dat is veel gezegd, vooral omdat het moet concurreren met veel populaire shooters.

Op dit moment is de grootste uitdaging voor de ontwikkelaars van Helldivers 2 om het succes in goede banen te leiden en een paar bugs op te lossen die de gameplay-ervaring die het biedt in de weg staan. Gelukkig pakt Arrowhead Game Studios alle problemen in het spel snel aan. We raden je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een digitale code voor Helldivers 2 tegen de beste prijs te kopen en het spel vandaag nog te spelen.

25.43€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief