Helldivers 2 komt uit met onverwachte functies

Helldivers 2 komt uit met onverwachte functies

Helldivers 2 is een van de meest verwachte releases van het jaar. De game belooft een unieke multiplayer gameplay-ervaring waarin je het opneemt tegen buitenaardse bedreigingen in uitdagende tactische gevechten door het heelal om de Super Earth te verdedigen. Helldivers 2 verschilt behoorlijk van zijn voorganger omdat het een third-person shooter is, maar het behoudt dezelfde geest en verbetert de gameplay met een overvloed aan nieuwigheden. Het spel biedt ook de mogelijkheid om veel extra content vrij te spelen in de vorm van nieuwe wapens, bepantsering, uitrusting, aanpassingsopties en meer. Ontwikkelaar Arrowhead Game Studios heeft echter tot het laatste moment de belangrijkste functie van het spel geheim gehouden, en die kan het spel onderscheiden van alle andere schietspellen.

 

 

Onder constante bewaking

Arrowhead Game Studios zal direct betrokken zijn bij je spelervaring in Helldivers 2. De ontwikkelstudio heeft onthuld dat er een groep mensen zal zijn die de gameplay observeert terwijl het gebeurt en in realtime reageert. Het idee van de studio is om direct te reageren op wat er in het spel gebeurt om de spelers een betere ervaring te bieden. In Helldivers 2 word je ondergedompeld in een oorlog die zich over het hele sterrenstelsel heeft verspreid en de vijandelijke troepen hebben hun eigen doelen en doelstellingen. Degenen die de gameplay observeren hebben verschillende hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt om spelers te helpen, maar ook om wat er in het spel gebeurt aan te passen om de spelers de meest waardevolle ervaring te bieden.

"They will look at what you've done, respond to the ways in which you as the community have behaved, and react in a way that changes the face of the galaxy thereafter. So if you are clearing the way to some planets you have to get to, and you take over the next territory and the next one, it's hard to say what the enemies might do in response… they might try to circle around, or meet you head-on, or do something else."

Helldivers 2 wordt niet alleen een typisch spel waarbij je de release opvolgt met een heleboel bugfixes en DLC. De ontwikkelaar is van plan om veel te blijven vertellen over wat er in hun spel gebeurt op een manier die spelers nog nooit eerder hebben ervaren.

Helldivers 2 is al verkrijgbaar op pc en PlayStation 5. Zoals meestal heeft het spel nog een paar bugs die op het moment van schrijven van dit artikel worden verholpen, maar de algehele spelervaring voelt heel verfrissend en uniek. Als je een Helldiver wilt worden, gebruik dan onze prijsvergelijker om de goedkoopste Helldivers 2 CD-sleutel te kopen.

25.74€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief