Instant Gaming EU
 
 

Hollow Knight: Silksong staat genoteerd in Australië, wat de release dichterbij brengt

Hollow Knight: Silksong staat genoteerd in Australië, wat de release dichterbij brengt

Nog niet zo lang geleden kreeg Hollow Knight: Silksong een eigen pagina in de Microsoft Store. Dit werd gezien als een teken dat duidde op een mogelijke aankondiging van een releasedatum voor het langverwachte vervolg op Hollow Knight. Er is nog geen officiële bevestiging van een releasedatum voor Hollow Knight: Silksong, maar de gebeurtenissen die wijzen op de nabijheid ervan blijven zich opstapelen. Nu is het de beurt aan Australië, waar het spel is beoordeeld als PG (Mild Geweld). In dit geval is dat extra relevant, omdat de studio die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spel zich in dit land bevindt. Het is dan ook logisch dat Hollow Knight: Silksong beoordeeld zou worden.

 

 

Zijn we er al?

Meer dan vijf jaar na de officiële aankondiging van Hollow Knight: Silksong wacht een enorm legioen fans nog steeds op de release. De game introduceert een nieuw hoofdpersonage, een nieuw scenario en een overvloed aan nieuwe vijanden om tegen te vechten terwijl je prachtige scenario's doorkruist in de rol van Hornet, prinses-beschermer van Hallownest. Verslavende metroidvania-gameplaymechanieken en een heel nieuw universum om te ontdekken zijn de hoogtepunten van een spannend avontuur dat dezelfde visuele stijl van zijn voorganger behoudt, zij het met verbeteringen op alle niveaus.

Het uitstel van de oorspronkelijke releasedatum vorig jaar heeft de fans van het eerste spel in verwarring gebracht en de officiële updates over deze kwestie zijn sindsdien schaars. De laatste informatie over het spel lijkt er echter op te wijzen dat de release deze zomer al zou kunnen plaatsvinden.

Hollow Knight: Silksong komt uit voor pc, Xbox, Playstation en Nintendo Switch en is een van de meest geanticipeerde spellen in het metroidvania-genre. Zoals gewoonlijk moet je onze prijsvergelijker in de gaten houden als je een goedkope Hollow Knight: Silksong code wilt kopen vóór de release voor het platform van jouw voorkeur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief