Horizon Zero Dawn is gratis op PlayStation

Horizon Zero Dawn is gratis op PlayStation

We hebben het in het verleden gehad over Sony's verandering van beleid als het gaat om PlayStation exclusieve spellen. Het lijkt erop dat het bedrijf nu meer open staat voor het uitbrengen van die spellen op de PC en Horizon Zero Dawn is een van de eersten die op een ander platform dan Sony's consoles beschikbaar zijn gemaakt. Dit actie-rollenspel dat het verhaal volgt van een dappere jageres in een post-apocalyptisch land dat door robots overheerst wordt, was in het verleden voor veel spelers de reden om een PlayStation 4 te kopen. Met zijn epische verhaallijn biedt Horizon Zero Dawn je een ongelooflijke wereld om te verkennen terwijl je de oorzaak onderzoekt van de "Derangement", een mysterieus verschijnsel dat de robots agressief maakt tegen mensen.

 

 

Horizon Zero Dawn is een van de populairste spellen op de PlayStation 4 en het succes ervan leidt tot de toekomstige release van een vervolg, Horizon Forbidden West, dat al in de maak is en ergens dit jaar verkrijgbaar zal zijn. Het nieuwe spel gaat verder met het verhaal van Aloy, die een geneesmiddel moet vinden voor een dodelijke plaag die zich is gaan verspreiden door het gebied waar haar stam is neergestreken.

Maar als je een van degenen bent die van dit alles geen flauw benul hebben, kunnen we je een goede oplossing bieden. Horizon Zero Dawn: Complete Edition is momenteel gratis verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5 als onderdeel van Sony's Play at Home initiatief. Je kunt gewoon naar de PlayStation Store gaan en het spel gratis downloaden en houden. Het is beschikbaar tot 23 mei, dus je hebt meer dan genoeg tijd om erover na te denken. Horizon Zero Dawn: Complete Edition bevat het basisspel samen met de uitbreiding The Frozen Wilds en verschillende outfits en wapens voor Aloy.

 

 

Natuurlijk, als je deze kans mist of je wilt Horizon Forbidden West tegen de beste prijs te vinden, kun je op elk moment onze prijsvergelijker bezoeken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Horizon Zero Dawn
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Guerrilla Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 7 augustus 2020
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief