Hyper Light Breaker krijgt gameplay reveal trailer

Hyper Light Breaker krijgt gameplay reveal trailer

Ontwikkelaar Heart Machine heeft zojuist een gameplay reveal trailer vrijgegeven voor Hyper Light Breaker, en op basis van wat we hebben gezien is het bijna onherkenbaar van het originele spel Hyper Light Drifter. De ontwikkelaar kondigde ook aan dat het spel deze herfst Early Access ingaat. Bekijk de onthulling hier: 

 

 

Het oorspronkelijke spel is een 2D RPG in retrostijl voor één speler, met 16-bit graphics en een sterke nadruk op verkenning. Het was een kritische lieveling toen het in 2016 voor het eerst uitkwam en fans keken reikhalzend uit naar een vervolg. Het lijkt erop dat ze kregen wat ze wilden, maar niet op de manier die ze verwachtten.

De mal doorbreken

Hyper Light Breaker daarentegen is een online co-op spel voor maximaal vier spelers, hoewel je nog steeds in je eentje kunt spelen. Het spel speelt zich af in een hoek van het Hyper Light Universum dat bekend staat als de Overgrowth. Zoals gezegd is de Overgrowth procedureel gegenereerd, en aangezien dit een rogue-lite spel is, kun je verwachten dat je herhaaldelijk zult sterven terwijl je door de verschillende biomen dwaalt en tegen hordes monsters vecht. Bij elke tocht kun je ook nieuwe personages en upgrades voor je nederzettingshub vrijspelen. 

Jij en je mede-Brekers verkennen de open, labyrintische wereld op verschillende manieren: rennen, wall-dashen, hoverboarden en zweven, die je allemaal een ongelooflijke vrijheid geven om over de kaart te zwerven. Je krijgt ook te maken met talloze eindbazen voordat je bij de eindbaas komt, de mysterieuze Abyss King, over wie je meer te weten komt naarmate je verder komt in het spel. Omdat dit een rogue-lite is, krijg je bij elke run ook permanente upgrades en upgrades voor je wapens en vaardigheden.  

Hyper Light Breaker komt deze herfst naar Early Access via Steam. Hou deze ruimte in de gaten voor een aanbieding van een Hyper Light Breaker PC sleutel tegen de beste prijzen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief