Hyper Light Breaker toont zijn wereld

Hyper Light Breaker toont zijn wereld

Het vervolg op Hyper Light Drifter brengt veel vernieuwingen in de franchise, maar de belangrijkste is de mogelijkheid om het universum in 3D te verkennen. Terwijl het originele spel je een verwoeste wereld vol vijanden om tegen te vechten en allerlei bedreigingen voorschotelde met graphics in 2D, gaat Hyper Light Breaker nog een stap verder en laat je procedureel gegenereerde open werelden verkennen in een ander uniek avontuur.

Een prachtig universum vol kleinere werelden

Ontwikkelaar Heart Machine gaf onlangs een gedetailleerd beeld van de Hyper Light wereld in een nieuwe video. Je kunt zien hoe de hoofdpersoon van de game de Overgrowth verkent, een uitgestrekt universum vol vreemde wezens, terwijl hij vijanden uitschakelt in op actie gebaseerde gevechten. In zo'n scenario zal Hyper Light Breaker een nieuw soort ervaring bieden, met een diepe focus op verkenning en een zeer hoog niveau van herspeelbaarheid, omdat de werelden in het spel procedureel worden gegenereerd en je niet twee keer naar dezelfde terugkeert.

 

 

De kenmerkende kunststijl van zijn voorganger is ook terug te vinden in Hyper Light Breaker, maar de grotere verscheidenheid aan diverse scenario's en de roguelike mechanica dragen bij aan het creëren van een ander soort ervaring die je zelfs online kunt delen met andere spelers in een coöperatieve modus. Toch is Hyper Light Breaker niet zomaar een serie aan elkaar geplakte onafhankelijke ervaringen die je achter elkaar kunt spelen. Het spel verleidt je met een interessante verhaallijn en een kleurrijke cast van personages, elk met zijn eigen unieke verhaal.

Hyper Light Breaker ziet er echt goed uit en nu Heart Machine er details over begint te delen, kunnen we alleen maar hopen dat we snel een releasedatum voor het spel krijgen. Hoewel pre-orders voor het spel nog niet beschikbaar zijn, zal Hyper Light Breaker via onze vprijsergelijker tegen de beste prijs verkrijgbaar zijn. Ondertussen kun je de spannende wereld waarin het spel zich afspeelt ontdekken met een Hyper Light Drifter PC-sleutel.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief