Instant Gaming EU
 
 

Hyper Light Breaker

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Het vervolg op Hyper Light Drifter is er! Hyper Light Breaker is een rogue-achtig avonturenspel dat de zaken verandert door van de 2D top-down benadering van het oorspronkelijke spel over te stappen op een volledig gerealiseerde 3D-omgeving. Dwaal door steeds veranderende, procedureel gegenereerde biomen om monsters te bestrijden en de mysteries van de Overgrowth op te lossen!



      Je kunt solo spelen of een team van Breakers leiden op een multiplayer missie om het uitgestrekte rijk van de Overgrowth te verkennen. Vecht venijnige gevechten uit tegen minions en de hoofdbaas, de Abyss King. Doorkruis de open wereld met behulp van wall-dash, een hoverboard, een zweefvliegtuig en nog veel meer. Met elke dood en wederopstanding ontdek je het verhaal achter de Overgrowth en jouw rol daarin.



      Je kunt een groot aantal wapens vrijspelen en verzamelen om tegen de Abyss King te gebruiken. Je krijgt ook een nederzetting die je na verloop van tijd kunt upgraden. De inwoners helpen je op je zoektocht door nieuwe vaardigheden aan te leren en hun eigen persoonlijke verhalen te vertellen.



      Ben je klaar om je een weg te vechten door de Overgrowth? Vecht, sterf, evolueer en vecht opnieuw in Hyper Light Breaker.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over Hyper Light Breaker

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief