Instant Gaming EU
 
 

Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      De wereld van de Griekse mythen verwelkomt je terug met een nieuwe DLC voor Immortals Fenyx Rising - Mythes uit het Oosten!  In deze update voor het vermaarde actie-avonturenspel stap je in de sandalen van een nieuwe held, Ku, en op een land dat gebaseerd is op de Chinese mythologie. In deze wereld is het evenwicht tussen Hemel en Aarde verstoord, en zijn mensen in klei veranderd. Ku moet op een queeste gaan om een scheur in de hemel, bekend als het Litteken, te dichten en de orde in het universum te herstellen.



      Losjes gebaseerd op het verhaal van de godin Nuwa, moet je de godheid helpen het evenwicht te herstellen door op queesten te gaan. Je verkenningen laten je kennismaken met de Chinese mythologie en stellen je in staat bondgenoten te winnen, zoals Chinese draken, om je te helpen slagen. Hindernissen zijn er nog steeds in overvloed, want je moet slimme puzzels oplossen die je vooruitgang belemmeren en ook het hoofd bieden aan de verdorven bewoners van de hemel die je pad willen versperren. Zwaai met een zwaard, bijl en boog, en gebruik kung fu om je een weg door deze uitdagingen te vechten.



      De mythische Oosterse sferen wachten op je, held. Hef je zwaard en trek eropuit!

      Lees verder
      Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Immortals Fenyx Rising


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over Immortals Fenyx Rising: Myths of the Eastern Realm

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief