Instant Gaming EU
 
 

inXile onthult zijn nieuwe spel: Clockwork Revolution

inXile onthult zijn nieuwe spel: Clockwork Revolution

De Amerikaanse ontwikkelaar van videogames heeft veel fans dankzij zijn werk aan titels als de reboot van The Bard's Tale Trilogy, Wasteland 3, en Torment: Tides of Numenera. We wisten dat het bedrijf werkte aan een onaangekondigd project, maar een paar dagen geleden werd het eindelijk openbaar gemaakt. Clockwork Revolution is een first-person actie-RPG die zich afspeelt in een steampunk Victoriaanse stad die wordt geregeerd door een meedogenloze tiran.

Een tijdreisavontuur

In Clockwork Revolution is het verhaal van de stad Avalon veranderd in wat het nu is. Lady Ironwood, je antagonist en de schurk van het spel, heeft met een tijdreisapparaat geknoeid met de gebeurtenissen in de huidige tijdlijn.

Jouw missie in het spel is om zo'n apparaat te gebruiken om het heden te veranderen door het verleden te beïnvloeden, ongeveer zoals zij heeft gedaan. Natuurlijk hebben je acties in het verleden onverwachte gevolgen waar je mee te maken krijgt als je terugkeert naar het heden. Niet alleen de situatie verandert, maar ook de manier waarop mensen op je reageren.

 

 

Met een diep en meeslepend verhaal als kern en een unieke steampunk setting die doet denken aan het universum uit de Bioshock Infinite-games. Clockwork Revolution wil een spannende en reactieve ervaring bieden waarin de wereld om je heen en het verhaal radicaal kunnen veranderen afhankelijk van je beslissingen. Door tijdreizen als hulpmiddel te gebruiken, laat Clockwork Revolution je opgaan in een wereld met eindeloze mogelijkheden.

Helaas heeft inXile nog geen releasedatum voor het spel onthuld, maar je kunt er zeker van zijn dat Clockwork Revolution CD keys voor de beste prijs verkrijgbaar zullen zijn op onze prijsvergelijker voordat het spel wordt gelanceerd op PC en Xbox.

  • Officiële website : Clockwork Revolution
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Xbox Game Studios
  • Ontwikkelaar : inXile Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : To be announced
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief