You are here
We also support
 
 
 
 

Iron Harvest Complete Edition Aangekondigd

Iron Harvest Complete Edition Aangekondigd
NEWS 3 sep. 2021 17:00

Fans van de dieselpunk RTS Iron Harvest hebben veel om naar uit te kijken met de komende Iron Harvest Complete Edition. Ontwikkelaar King Art Games en uitgever Prime Matter kondigden de nieuwe uitgave aan voor PS5 en Xbox Series X. Het verschijnt op 26 oktober, op tijd voor de eenjarige verjaardag van het originele spel (vergelijk de prijzen voor Iron Harvest).
 

 

Het spel speelt zich af in een alternatieve jaren twintig na de eerste wereldoorlog en Europa krijgt te maken met een nieuwe uitbraak van vijandelijkheden. Terwijl de landen weer opbouwen, kweken drie rivaliserende facties-Rusviet, Polonia, en Saksen hun leger van oorlogsmachines: helden, infanterie, en reusachtige dieselpunk mechs die klaar staan om verwoesting aan te richten in naam van territorium en glorie. Terwijl dit gebeurt, steekt vanuit het westen een nieuwe dreiging de kop op: Usonia, dat zijn eigen expansionistische belangen nastreeft, komt het oorlogstoneel binnen met luchtschepen en hun eigen oorlogsmachines. 

Iron Harvest Complete Edition bevat het kernspel en de twee DLC's (vergelijk de prijzen voor Iron Harvest: Rusviet Revolution en Iron Harvest: Operation Eagle). Spelers worden getrakteerd op single-player campagnes voor alle vier de facties en samen 30 missies in totaal. Je krijgt een verscheidenheid aan factie-afhankelijke eenheden, unieke mechs, en 12 helden, elk met hun eigen beest-gezellen. De Complete Edition belooft ook een nieuwe bouwbare verdedigingsstructuur, 18 multiplayer kaarten, co-op gameplay, en niet te vergeten verschillende tweaks, verbeteringen in de kwaliteit van het leven, en volledige ondersteuning voor de PS5 en Xbox consoles. Deze editie zal de definitieve versie blijken te zijn voor het squad-gebaseerde dieselpunk RTS spel. 

 

 
Kijk uit voor Iron Harvest Complete Edition, die op 26 oktober 2021 verschijnt. En als je niet op de Complete Edition kunt wachten, kun je de originele Iron Harvest hier kopen. Wat de twee DLC's betreft, bekijk de prijzen voor Rusviet Revolution en Operation: Eagle op onze website.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief