Instant Gaming EU
 
 

Gungrave: G.O.R.E.

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Gungrave: G.O.R.E. is een third-person shooter video game ontwikkeld door Iggymob. Het spel is een voortzetting van de Gungrave-serie, die in 2002 ontstond en sindsdien meerdere titels op verschillende platforms heeft voortgebracht.



    Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar krachtige entiteiten bekend als Necrolyzors de macht hebben overgenomen, en volgt het verhaal van de herrezen ondode revolverheld Grave en zijn bondgenoot Mika terwijl ze vechten om deze gevaarlijke wezens uit te schakelen en de orde in de wereld te herstellen. Spelers besturen Grave, die gewapend is met verschillende wapens zoals geweren, zwaarden en een krachtige "Coffin" waarmee hij kan transformeren in een gigantische mech, terwijl ze in meerdere levels tegen hordes vijanden vechten.



    Een van de unieke kenmerken van Gungrave: G.O.R.E. is het "Kugelblitz"-systeem van het spel, waarmee spelers energie kunnen opslaan terwijl ze vechten en vervolgens verwoestende speciale aanvallen op hun vijanden kunnen loslaten. Spelers kunnen ook Grave's wapens en vaardigheden upgraden, en nieuwe aanvallen en combo's vrijspelen naarmate ze vorderen in het spel.



    Naast de hoofdverhaalcampagne bevat Gungrave: G.O.R.E. ook een multiplayermodus waarin spelers kunnen samenwerken met vrienden of tegen elkaar kunnen strijden in verschillende spelmodi. Het spel heeft ook prachtige beelden en een stemmige, sfeervolle soundtrack die helpen om spelers onder te dompelen in de donkere en gevaarlijke wereld.



    Over het geheel genomen biedt Gungrave: G.O.R.E. een spannende en actievolle ervaring voor zowel fans van de serie als nieuwkomers. Dankzij de combinatie van intense gevechten, aanpasbare upgrades en multiplayermodi zal het spel zeker urenlang vermaak bieden aan wie op zoek is naar een bevredigende shooter-ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Gungrave G.O.R.E.

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Gungrave: G.O.R.E.

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief