BG PPC IG EN
 
 

Is er een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-spel in ontwikkeling?

Is er een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic-spel in ontwikkeling?

Star Wars gaat door een van zijn beste momenten. Het moet gezegd worden dat de licentie is zo populair vandaag de dag, en komt in zo veel verschillende manieren, dat het moeilijk is om lang te gaan zonder te horen over het op een of andere manier. Vorige week was het Star Wars Battlefront II dat in de schijnwerpers stond dankzij de Epic Games Store die het spel gratis aanbiedt. Deze week is het weer een gelicentieerde serie die nu de focus is van nieuwe geruchten, Star Wars: Knights of the Old Republic.

Het lijkt op een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) aflevering die momenteel in ontwikkeling is. Dit kan nog verrassender voor u zijn als we u vertellen dat het niet EA is die er de leiding over heeft. De informatie komt uit Bespin Bulletin, een media die gespecialiseerd is in Star Wars nieuws. Het onderwerp werd behandeld op een recente podcast en zelfs als dit alles met een korreltje zout wordt genomen, lijkt het erop dat Bioware ook niet op het project staat. Jason Schreier sprak in december ook over het onderwerp, en dit is wat hij zei over de studio die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling: "Niemand zal het raden, dat is zeker."

 

 

Gezien Ubisoft's recente aankondiging dat ze aan een Star Wars spel werkten, kunnen we natuurlijk snel in de verleiding komen om het verband te leggen met Star Wars: Knights of the Old Republic. Maar Shinobi602, een vrij bekende insider die bekend staat om de kwaliteit van zijn informatie, zei dit in een reactie op een gebruiker op het Resetera forum: "Het is niet zo mysterieus als je denkt, het is alleen dat de naam van de studio niet erg bekend is bij het grote publiek."

De Ubisoft-hypothese lijkt dus aan de kant te zijn geschoven. Helaas zullen we vandaag niet het einde van het verhaal hebben, en we zullen zeker nog een paar maanden moeten wachten voordat we weten waar dit allemaal over gaat.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief