Instant Gaming EU
 
 

Star Wars Battlefront II (2017)

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Battlefront-serie is al sinds het prille begin een geliefde videogame-franchise. Het stelt spelers in staat om een echt onderdeel te worden van de gevechten die het Star Wars-universum hebben helpen definiëren. Dit spel is het vervolg op het veelgeprezen Star Wars Battlefront, dat in 2015 de reboot van de serie definieerde. Of je nu de kant koos van de Rebellen, de Republiek, het Keizerrijk of de Separatisten, deze games gaven je de kans om deel uit te maken van de geschiedenis van het universum. Nu, met Star Wars Battlefront II van DICE, zal de ervaring een geheel nieuwe vorm aannemen. Voorlopig zullen alle drie de tijdsperiodes waar de Star Wars franchise deel van uitmaakt speelbaar zijn. De prequels, de originele trilogie en de nieuwe films zijn allemaal aanwezig, net als de personages en werelden die hen hielpen de hits te worden die ze nu zijn. Maar dat is nog niet alles. In een leuke twist krijg je de opkomst van de First Order te zien via de val van het Empire. Het gat van 30 jaar wordt opgevuld door een soldaat van de speciale strijdkrachten, Iden Versio, die probeert te voorkomen dat het Keizerrijk ten onder gaat na de Slag om Endor. Wees getuige van de ontbrekende geschiedenis van de Star Wars-saga in deze diepgaande singleplayer-mode. Denk echter niet dat de multiplayer in de vergetelheid is geraakt, verre van dat. Integendeel, hij is juist verbeterd. Je kunt nu met maximaal 40 spelers rennen, vliegen, rijden en je een weg knallen door intense gevechten. Je kunt je eigen soldatentype kiezen, legendarische voertuigen besturen en zelfs in de huid kruipen van enkele van de grootste Star Wars-personages ooit. Land, lucht, ruimte en meer, dit zijn de gevechten van Star Wars Battlefront II.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Wars Battlefront 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Star Wars Battlefront II (2017)

    Bobby
    Bobby
    6 jul. 2022 00:05on dlcompare.fr
    Malgré les débuts catastrophique de Star wars battlefront 2, Je trouve le jeu vraiment bien maintenant. Le gameplay est bon et j'aime le système de points pour obtenir des héros en game.
    Ondanks de catastrofale start van Star Wars Battlefront 2, vind ik het spel nu echt goed. De gameplay is goed en ik hou van het puntensysteem om helden in het spel te krijgen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief