Instant Gaming EU
 
 

STAR WARS: Knights of the Old Republic

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    STAR WARS: Knights of the Old Republic is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in het Star Wars-universum. Ontwikkeld door BioWare en uitgegeven door LucasArts, dompelt het spel spelers onder in een sterrenstelsel ver, ver weg in een verhaalgedreven RPG-ervaring.



    In STAR WARS: Knights of the Old Republic nemen spelers de controle over een aanpasbaar personage dat door meerdere werelden reist terwijl ze een episch avontuur beleven. Tijdens hun reis nemen ze het op tegen huurlingen, Sith-krijgers, droids en andere vijanden, waarbij ze zowel mêlee- als afstandswapens gebruiken. Met een uitgebreide reeks Force-krachten tot hun beschikking, moeten spelers strategie en vaardigheid gebruiken om de gevechten in het heelal te overleven.



    STAR WARS: Knights of the Old Republic De game biedt ook intense ruimtegevechten waarin spelers luchtgevechten kunnen aangaan met TIE Fighters van het Galactic Empire of ruimtepiraten van over de sterren. Voor degenen die op zoek zijn naar iets gezonders dan gevechten, biedt STAR WARS: Knights of the Old Republic tal van niet-gevechtsactiviteiten zoals hologames en swoop racing, verspreid over de vele locaties zoals Taris of Manaan. Samen met de meeslepende verhaallijn en diepe gameplaymechanismen zorgt STAR WARS: Knights of the Old Republic voor een onvergetelijke Star Wars-ervaring!

    Lees verder

    Beste prijzen voor STAR WARS Knights of the Old Republic

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over STAR WARS: Knights of the Old Republic

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief