Instant Gaming EU
 
 

STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords is een actie role-playing video game ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Lucasfilm Games. Het is het vervolg op Star Wars Knights of the Old Republic, en volgt een groep Jedi die worstelen om de vrede te herstellen in een melkwegstelsel dat bedreigd wordt door de terugkeer van de Sith.



    Het spel maakt gebruik van een turn-based gevechtssysteem waarbij spelers tot twee personages tegelijk besturen in real-time gevechtsscenario's. Spelers kunnen Jedi-krachten zoals Force Push, Force Lightning en Force Choke tegen hun tegenstanders gebruiken. Bovendien kunnen ze hun personages aanpassen met verschillende wapens, upgrades en vaardigheden.



    STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords biedt ook een open-wereld ervaring met verschillende mini-games en zijmissies voor spelers om te verkennen. Naarmate ze vorderen in het verhaal, komen spelers belangrijke keuzes tegen die de morele afstemming van hun personage bepalen - lichte zijde of donkere zijde - en die invloed hebben op de manier waarop NPC's met hen omgaan.



    Met een boeiende verhaallijn vol memorabele personages en intense gevechten is STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords een must-play voor elke fan van Star Wars!

    Lees verder

    Beste prijzen voor STAR WARS Knights of the Old Republic II The Sith Lords

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief