Kinguin HP
 
 

Ixion tilt ruimteverkenning naar een ander niveau

Ixion tilt ruimteverkenning naar een ander niveau
NEWS30 nov. 2022 13:00

Hoewel er veel spellen zijn waarin je de ruimte kunt verkennen, pakt Ixion dat scenario iets anders aan, wat het allemaal nog spannender maakt. In dit sci-fi strategiespel heb jij de leiding over het vinden van een nieuw thuis voor de mensheid in de sterren. De aarde heeft een grote cataclysme ondergaan en jij bent de leider van een van de facties die van de planeet heeft weten te ontsnappen voordat deze werd vernietigd. Jij bestuurt het lot van duizenden overlevenden in ruimtestation Tiqqun, die van jou verwachten dat je een bewoonbare planeet vindt die ze thuis kunnen noemen. Ixion bevat een unieke combinatie van stadsbouw-, overlevings- en verkenningsmechanismen die bijdragen aan een uniek avontuur dat je over de sterren voert.

Een enorm ruimtestation om te beheren

De gameplay van Ixion is gericht op het beheer van het Tiqqun ruimtestation. Het handhaven van de integriteit van de romp, het verdelen van de grondstoffen en het tevreden houden van de mensen zal het grootste deel van je tijd in beslag nemen. Het station heeft maximaal zes sectoren die je kunt vrijspelen om nieuwe faciliteiten en huisvesting voor je bemanning te bouwen. Je zult de hele infrastructuur van het station onder controle moeten houden en eventuele problemen moeten oplossen. Deze kunnen variëren van stroomknelpunten tot rompstranden en je zult creatief en vindingrijk moeten zijn als je ze zo snel mogelijk wilt oplossen. Als je je taken verwaarloost, zullen er rampzalige gevolgen zijn voor jou en je mensen en dat is iets wat je je eigenlijk niet kunt veroorloven. Als je bemanning denkt dat je handelwijze niet gepast is, kun je eindigen met een muiterij op je handen.

 

 

Ixion is een combinatie van een koloniesimulator en een ruimteverkenningsspel. Je navigeert door de ruimte met behulp van sterrenkaarten, ontwikkelt nieuwe technologieën, ontdekt nieuwe soorten grondstoffen en ontdekt vele geheimen, maar er zijn veel bedreigingen die een snel einde aan je reis kunnen maken als je onvoorzichtig bent. Bedenk dat jouw factie misschien niet de enige is die de catastrofe die de aarde heeft vernietigd heeft overleefd. Er kunnen zich andere overlevenden in dezelfde situatie bevinden als jij, waardoor ze ofwel een onschatbare hulp ofwel ongewenste concurrentie zijn.

Al met al biedt Ixion je een spannende spelervaring die de beste eigenschappen van verschillende genres combineert in een unieke setting. Als je de mensheid wilt helpen een nieuw thuis te vinden, bezoek dan gerust onze prijsvergelijker om de beste deals te bekijken en je Ixion Steam key te kopen in aanloop naar de release van het spel op 7 december.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief