BG PPC IG EN
 
 

Jagged Alliance 3 zal online co-op ondersteunen

Jagged Alliance 3 zal online co-op ondersteunen

De Jagged Alliance-serie is altijd populair geweest onder de fans van strategie, omdat het een van de voorlopers is van het turn-based tactics-genre. De structuur van de spellen is niet veel veranderd sinds het eerste spel uitkwam in 1995, maar in Jagged Alliance 2 werden veel verbeteringen en nieuwigheden toegevoegd en het nieuwste deel in de serie belooft nog meer te brengen. In Jagged Alliance 3 bestuur je opnieuw een groep huurlingen, maar dit keer ben je ingehuurd om de president van het fictieve land Grand Chien te redden, die is ontvoerd door een paramilitaire groep.

Jagged Alliance 3 belooft de terugkeer van de personages die de fans van de serie welbekend zijn en intense turn-based tactische gevechten. Met zijn voorgangers als basis kun je een solide gameplay-ervaring verwachten die fans van het genre zal aanspreken. Het spel introduceert ook een reeks nieuwigheden om de ervaring te verbeteren, zoals een dynamische campagnekaart, meer aanpassingsopties dan ooit, de mogelijkheid om zijmissies vrij te spelen door informatie te vergaren terwijl je vordert in het spel, en nog veel meer.

 

 

Deel je avontuur met een vriend

Ontwikkelaar Haemimont Games heeft onlangs ook onthuld dat Jagged Alliance 3 een functie krijgt waar de fans van de serie al lange tijd om vragen: online co-op multiplayer voor maximaal twee spelers tijdens de campagne. Een van de spelers fungeert als gastheer en de andere als partner. De eerste kan een nieuwe campagne maken om deze met een vriend te delen of een partner uitnodigen voor een lopend avontuur. Ze huren en besturen hun teams afzonderlijk, maar delen ook het geld en hun beurt tijdens gevechten. Je kunt alle fijne kneepjes van het systeem bekijken in het officiële dagboek van de ontwikkelaar over dit onderwerp.

Over het algemeen streeft Jagged Alliance 3 naar een zo naadloos en dynamisch mogelijke ervaring. Je zult ook in staat zijn om de ervaring naar wens aan te passen, omdat het spel modding ondersteunt. De release van het spel staat gepland voor aanstaande vrijdag en de beste prijzen om je Jagged Alliance 3 PC sleutel te kopen zijn al beschikbaar op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief