Instant Gaming EU
 
 

Jagged Alliance: Rage!

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Jagged Alliance: Rage! is een intens turn-based strategiespel dat zich afspeelt in een vijandige jungleomgeving. Spelers moeten een team van huurlingen leiden om verschillende missies en doelstellingen te voltooien.



    De gameplay is gericht op tactische gevechten - waarbij je het landschap en de speciale vaardigheden van je team kunt gebruiken om de overhand te krijgen tegen vijandelijke troepen. Bovendien zijn er tal van wapens en uitrusting beschikbaar voor extra nut - zoals machinegeweren, granaten en meer! Spelers hebben toegang tot een selectie van personages uit het Jagged Alliance-universum - elk met hun eigen unieke vaardigheden en strategieën om alle obstakels uit de weg te ruimen!



    Grafisch gezien ziet Jagged Alliance: Rage! er geweldig uit, met realistische beelden die de grimmige sfeer van de jungle goed weergeven. De soundtrack van het spel is al even indrukwekkend - met militaristische nummers met symfonische strijkers voor de intensere momenten!



    Over het geheel genomen zal Jagged Alliance: Rage! je bloed doen pompen. Met zijn dynamische gevechtssysteem en boeiende verhaallijn - het biedt zeker uren strategisch plezier voor elke fan van de serie!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Jagged Alliance Rage!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Jagged Alliance: Rage!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief