Kingdom Come: Deliverance II aangekondigd met een spectaculaire trailer

Kingdom Come: Deliverance II aangekondigd met een spectaculaire trailer

Warhorse Studios is terug met het vervolg op Kingdom Come: Deliverance, een epische open-wereld RPG die de middeleeuwen tot leven bracht. De eerste game volgde het verhaal van Henry, de zoon van een nederige smid die op een zoektocht ging om wraak te nemen op een groep indringers die zijn huis verwoestten en zijn familie op brute wijze vermoordden. Kingdom Come: Deliverance II gaat verder met Henry's verhaal waar het eindigde in de vorige game en laat je de ellende en geneugten van het leven in middeleeuws Europa ontdekken terwijl je probeert te overleven in een koninkrijk dat wordt geteisterd door oorlog.

 

"Live life through the eyes and actions of Henry, a young man on a quest to avenge his murdered parents. His story – illustrated with over five hours of stunning cinematics – takes him from aspiring warrior to rebel, crossing paths with a charismatic cast of characters and an unforgettable set of adventures, as he goes up against the King of Hungary, Sigismund the Red Fox and his fearsome allies."

 

Een middeleeuws epos

Kingdom Come: Deliverance II is een verhalend rollenspel waarin je helemaal opgaat in het verhaal, ondersteund door realistische graphics, viscerale first-person gevechten en een geweldige orkestrale soundtrack. Het spel richt zich op het leveren van een meeslepende ervaring en ontwikkelaar Warhorse Studios heeft gebruik gemaakt van de CryEngine om zijn visie met uitmuntende authenticiteit te bevorderen. Je kunt een eerste blik werpen op de game met de officiële onthullingsvideo die je hieronder kunt bekijken. Het biedt een diepe duik in de wereld van Kingdom Come: Deliverance II.

 

 

Kingdom Come: Deliverance II verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. We kunnen je nog geen nauwkeuriger releasevenster geven, maar de beste deals om een Kingdom Come: Deliverance II spelcode staan in onze prijsvergelijker zodra ze beschikbaar zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief