BG PPC IG EN
 
 

Undisputed

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Test jezelf in de ring met de meest authentieke boksimulator ooit gemaakt. Undisputed is een meeslepende simulatie gemaakt met behulp van levensechte boksers en boksorganisaties, en ook gelicenseerd om meer dan 50 vechters, waaronder legendes als Muhammad Ali, Sugar Ray Robinson, en moderne helden als Canelo Alvarez, Terence Crawford, en Tyson Fury.



    Undisputed beschikt over verschillende lagen wat betreft de vechttechnieken. De boksring is een slagveld waar generaliteit even belangrijk is als fysieke vaardigheden. Om je tegenstander effectief te overweldigen, gebruik je een uniek voetenwerksysteem waarmee je je met gemak door de ring kunt bewegen. Gebruik 60 soorten stoten, variërend in hoek en bereik. Oefen het opzetten van valstrikken, schijnbewegingen en counters om je tegenstander te verwarren en uit te putten. Voer vlechten, ontwijken, zwaaien en blokken uit tot een perfecte verdediging. Let op je uithoudingsvermogen tijdens de wedstrijd met behulp van het Adrenalinesysteem. Ervaar een op fysica gebaseerd systeem waarin stoten om de verdediging heen kunnen gaan of zelfs door de verdediging heen kunnen dringen. En verwonder je over de verbazingwekkende beelden en geluiden van de ring, van schijnwerpers tot juichende menigten.



    Een spel gemaakt voor toegewijde boksfans, Undisputed laat je worden wat je altijd al wilde zijn: de onbetwiste meester van de ring.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Undisputed

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Undisputed

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief