Instant Gaming EU
 
 

Koei Tecmo toont de gameplay van Wild Hearts

Koei Tecmo toont de gameplay van Wild Hearts

Wild Hearts heeft veel belangstelling gewekt onder de fans van de Monster Hunter-serie. Er is veel nieuwsgierigheid naar hoe anders het zal zijn dan Monster Hunter: World en Monster Hunter Rise. Capcom's actie-rollenspel heeft een gemeenschap van fans die vrij groot is en de populariteit van het monsterjachtgenre is de laatste jaren sterk toegenomen, vooral in het Westen. Dit geeft Wild Hearts een grote kans om een plekje te veroveren, vooral als het nieuwe dingen in het genre brengt.

De makers van Wild Hearts hebben ervaring met actiespellen, want ze hebben de Dynasty Warrior-serie ontwikkeld. De actie brengen naar een fantasieversie van het feodale Japan waar gigantische beats, bekend als Kemono, door het land zwerven en mensen hen bestrijden met behulp van contrapties, bekend als Karakuri, klinkt interessant genoeg om het spel te bekijken. 

De Gouden Storm

Je kunt nu vijf minuten gameplay van Wild Hearts bekijken in een nieuwe video uitgebracht door Koei Tecmo. De video toont een spectaculair groepsgevecht tegen een gigantisch tijgerachtig monster en onthult verschillende wapens die je in het spel zult kunnen gebruiken: het klauwmes, het kanon en de Karakuri-staf. Met elk daarvan kun je je tegenstander op een andere manier aanvallen en je kunt ook verschillende Karakuri gebruiken om jezelf te herpositioneren, vallen voor je tegenstander te zetten en richtingaanvallen te blokkeren.

 

 

Hoewel Wild Hearts op het eerste gezicht veel dingen lijkt te delen met Monster Hunter, ziet het er beduidend anders uit als je er dieper in kijkt. De release van het spel staat gepland voor 17 februari op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, dus het duurt niet zo lang meer tot je het spel zelf kunt bekijken. Vergeet niet dat je met onze prijsvergelijker al een Wild Hearts CDlsleutel voor de beste prijs kunt krijgen.

14.09€
WILD HEARTS
WILD HEARTS
  • Officiële website : WILD HEARTS
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Koei Tecmo
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief