De post-launch inhoud van Wild Hearts zal gratis zijn

De post-launch inhoud van Wild Hearts zal gratis zijn

Met de komende release van Wild Hearts in het vooruitzicht is Koei Tecmo bereid de bonen over het spel te morsen. Met concurrenten zo sterk als Monster Hunter World en Monster Hunter Rise is het van groot belang dat het nieuwe spel in het genre aantrekkelijk is voor de massa, en monetarisering is daarvoor een belangrijk element. Deze kwestie is door de gemeenschap ter sprake gebracht in een recente AMA-sessie op Reddit. Wild Hearts executive producer Lewis Harvey liet microtransacties volledig buiten beschouwing toen hij een vraag over deze kwestie beantwoordde en ook onthulde dat alle post-launch content voor het spel gratis toegankelijk zal zijn voor alle spelers.

"All post-launch contents will be free, including new Kemono and more! We don't have any plans to feature MTX."

Dat is heel goed nieuws als we bedenken dat Wild Hearts bij de lancering in totaal 20 Kemono's zal bevatten om op te jagen en dat het er in de toekomst nog veel meer zal krijgen. Maar de ondervraging onthulde nog meer sappige info over het spel. In Wild Hearts zul je genieten van nieuwe uitdagingen nadat je de campagne hebt voltooid. Deze zullen in de wereld verschijnen als een nieuwe variant van Kemono, bekend als "vluchtig", die veel moeilijker te bejagen zal zijn. We zullen zeer binnenkort meer informatie over het eindspel ontdekken. 

 

 

Aan de technische kant bevestigde Harvey de beoogde prestaties van het spel op consoles:

"Voor zowel PS5 als XSX biedt WILD HEARTS een standaard prestatiemodus 1080p bij 60fps en een optionele beeldkwaliteitsmodus tot 4k en 30fps."

Over het geheel genomen vormt Wild Hearts zich tot een zeer aantrekkelijk voorstel voor de fans van het genre, maar we zullen tot 17 februari moeten wachten om uit te vinden wat het inhoudt. Wil je het spel spelen zodra het beschikbaar is, bekijk dan de beste prijzen en koop een Wild Hearts code met onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief