Wild Hearts introduceert gratis proefversie en Murakumo update

Wild Hearts introduceert gratis proefversie en Murakumo update

Wild Hearts heeft sinds de lancering in februari van dit jaar een keur aan nieuwe content uitgebracht, dus het is de moeite waard om te weten dat je een deel van het spel gratis kunt spelen. Dat klopt, je kunt deze Monster Hunter-achtige RPG de komende dagen spelen op PlayStation 5 en Xbox X|S. Bekijk de nieuwste Wild Hearts trailer hier:

 

 

Volgens een promo e-mail laat de huidige gratis proef je “get a look at the latest content coming to Wild Hearts and play for free from April 6 to April 13 on PlayStation and Xbox, exploring up to the gate of Minato!" Houd er alleen rekening mee dat je voor toegang tot het spel een EA-account moet gebruiken. Als je eenmaal binnen bent, kun je het spel tot deze donderdag spelen.

Wild Hearts staat bekend om zijn constante stroom content, en deze maand blijkt niet anders te zijn. Het voegt vooral de Murakumo toe, een mystiek vossenwezen dat de macht heeft om "bliksem en sakurablaadjes" te bevelen. Volgens Wild Hearts' regisseur Kotaro Hirata verwijst deze naam naar de lentedonder in Japan.

Maar de patch bevat meer dan nieuwe inhoud. Na het ontvangen van negatieve recensies op de PC-versie vanwege technische en prestatieproblemen, heeft Omega Force verschillende fixes toegevoegd aan de update, waarvan de patch notes meer dan 5.000 woorden lang zijn. De fixes omvatten het toevoegen van FSR aan 'Upscaling' aan de instellingen om de tekenbelasting te verminderen, het verbeteren van de prestaties voor sommige CPU's en GPU's, en diverse problemen zoals een correcte cursorsnelheid en het verwijderen van de 240 FPS limiet.

Wild Hearts is gratis te spelen voor next-gen consoles tot 13 april 2023. Je kunt op elk moment inloggen met je EA-account om het uit te proberen. Als het spel je bevalt, kun je een Wild Hearts PS5 sleutel kopen in onze prijsvergelijker tegen de goedkoopste prijzen.

12.74€
WILD HEARTS
WILD HEARTS
  • Officiële website : WILD HEARTS
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : Koei Tecmo
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 16 februari 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief