Eneba COM
 
 

Maarttrailer voor Visions of Mana onthuld

Maarttrailer voor Visions of Mana onthuld

Het is algemeen bekend dat de Mana-serie van Square Enix een grote invloed heeft gehad op het JRPG-genre sinds het debuut in 1991. Met diepgaande verhalen en memorabele gevechten heeft de franchise de tand des tijds doorstaan. Ondanks dat de laatste mainline game 18 jaar geleden uitkwam, blijft het enthousiasme onder fans groot, zoals blijkt uit het succes van de remake van Trials of Mana in 2020.

Visions of Mana is een aankomend actie-rollenspel uitgegeven door Square Enix voor PlayStation 4, PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S. Het spel markeert de vijfde hoofdtitel in de Mana-serie. Visions of Mana, voor het eerst aangekondigd in 2021, is de eerste mainline release sinds Dawn of Mana in 2006 en herenigt serieontwerper/regisseur Koichi Ishii, producer Masaru Oyamada en componisten Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito en Ryo Yamazaki.

Op 28 maart werd een nieuwe trailer voor Visions of Mana getiteld "Visions of Mana | March Trailer" geüpload naar het officiële Square Enix YouTube-kanaal:

 

 

Visions of Mana speelt zich af in een fantasiewereld waar spelers de controle hebben over Val, een jonge man uit het vuurdorp Tianeea. Wanneer zijn jeugdvriendin Hinna een pelgrimstocht ondergaat naar de heilige Mana-boom, die de manastroom in de wereld regelt, vergezelt Val haar als beschermer of "Soul Guard". Andere personages die Val vergezellen op zijn missie zijn Morley, een katmens en snelle aanvaller die een traumatische gebeurtenis uit zijn verleden wil overwinnen, en Careena, een halfmens, halfdraak die "Het Orakel met één vleugel" wordt genoemd en altijd wordt vergezeld door haar jonge metgezel Ramcoh, het kind van een heilig beest.

Je reis in Visions of Mana voert je over een uitgestrekt halfopen veld dat je soepel kunt verkennen. De thema's van de serie over de natuur en de elementaire aspecten van mana worden weergegeven in de verbluffend gedetailleerde omgevingen en levendige, kleurrijke graphics. Deze uitgestrekte gebieden zitten vol geheimen om te ontdekken en vijanden om tegen te vechten, van fan-favoriete hoofdrolspelers als Rabites tot gloednieuwe monsters. Zoals gebruikelijk in de Mana-serie zijn de gevechten in groepsverband real-time en snel, met veel strategische diepgang - je zult je vijanden en je omgeving in de gaten moeten houden om te zegevieren in deze spannende schermutselingen.

Visions of Mana staat gepland voor een wereldwijde release in de zomer van 2024. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele aanbieding mist, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Visions of Mana voor te bestellen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief