Square Enix bevestigt de releasedatum voor Visions of Mana

Square Enix bevestigt de releasedatum voor Visions of Mana

Visions of Mana is het volgende deel in de populaire RPG-serie van Square Enix. De ontwikkelaar heeft veel ervaring met games in dat genre, maar de aankomende titel behoort ook tot een serie met een lang verhaal. De Mana-serie begon in het Westen te schitteren in 1993 met de release van Secret of Mana voor SNES, en sindsdien hebben verschillende titels eraan bijgedragen dat de serie de favoriet is geworden van een enorme schare fans. Visions of Mana belooft de serie terug te brengen naar haar wortels met een gloednieuwe verhaallijn met Val en Hinna in de hoofdrol, een stel vrienden dat op een spannende reis gaat door het universum van de game. Dit meeslepende avontuur introduceert nieuwe functies, een halfopen wereld die je kunt verkennen en een heleboel klassen en nieuwe metgezellen.

De informatie over Visions of Mana die tot nu toe is vrijgegeven, heeft een grote hype veroorzaakt en de fans wachten vol spanning op de release. Square Enix heeft niets gezegd over de datum, tenminste tot gisteren, toen een gloednieuwe video van het spel onthulde dat het deze zomer komt.

 

 

Komt in augustus

De release van Visions of Mana staat gepland voor 29 augustus op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Het spel zal bij de lancering niet beschikbaar zijn op Nintendo Switch, maar je kunt Visions of Mana nu al pre-orderen voor andere platforms. Naast de standaardeditie van het spel kun je ook de Digital Deluxe Edition kopen, die extra outfits en meer bevat.

Gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen te bekijken en maak je klaar om terug te keren naar de wereld van Mana voor de beste prijs. De grootste fans van de serie zouden ook moeten overwegen om de Collector's Edition van het spel te kopen. Dit is een fysieke doos met het spel, een pluche, een exclusief artbook en de soundtrack van het spel.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief