Eneba COM
 
 

Mechs zouden de nieuwste toevoeging aan Helldivers 2 kunnen zijn

Mechs zouden de nieuwste toevoeging aan Helldivers 2 kunnen zijn

De populariteit van Helldivers 2 blijft groeien naarmate de problemen met de spelservers verdwijnen. Arrowhead Game Studios heeft de spijker op de kop geslagen toen het de serverpopulatie beperkte en de problemen met de serverstabiliteit zijn verdwenen. Nu de studio heeft bevestigd dat het zich richt op het uitbrengen van content voor de game na de lancering, lijkt het erop dat een leaked video wat licht heeft geworpen op wat de eerste nieuwigheid zou kunnen zijn die naar Helldivers 2 komt, en het zijn niets anders dan mechs.

Gepantserde oorlogvoering

Op dit moment biedt Helldivers 2 een spannende coöperatieve multiplayer-ervaring waarin spelers de rol aannemen van voetsoldaten, hoewel dit binnenkort kan veranderen. Het internet staat vol met beelden van gameplay met mechs en alles wijst erop dat dit de nieuwe toevoeging aan het spel is. Dit heeft natuurlijk de aandacht getrokken van veel fans die zijn gaan speculeren over de mogelijke implicaties van zo'n toevoeging aan de oorlogsinspanning.

 

 

We betwijfelen ten zeerste dat Helldivers 2 binnenkort Titanfall 2 wordt. Maar het besturen van een gemechaniseerd harnas dat de vijand kan bestoken met een regen van autokannonvuur, lijkt een spannende optie voor elke Helldiver. In elk geval moet Arrowhead Game Studios nog bevestigen of er mechs in de game komen of niet. De studio bevestigde onlangs dat de roadmap voor Helldivers 2 na de lancering aanzienlijke veranderingen ondergaat, omdat de enorme steun die de game heeft gekregen vraagt om ambitieuzere plannen.

Helldivers 2 werkt als een soort live service. Het Warbonds-systeem is zo afgesteld dat je optimaal van het spel kunt genieten door alleen geld uit te geven aan het basisspel, en de studio wil dat zo houden. De toevoeging van mechs klinkt meer als een functie die zou worden toegevoegd aan het basisspel dan als iets dat je vrijspeelt voor je personage, maar we zullen nog even moeten wachten om erachter te komen wat er met dit alles gebeurt.

Ondertussen biedt Helldivers 2 een van de beste coöperatieve third-person schietervaringen in het genre en je kunt een goedkope Helldivers 2 key voor elk platform kopen met onze prijsvergelijker.

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief