Eneba COM
 
 

Arrowhead repareert Helldivers 2 officieel en hervat uitbreidingsplannen

Arrowhead repareert Helldivers 2 officieel en hervat uitbreidingsplannen

Arrowhead Game Studios heeft een moeilijke tijd achter de rug met de release van Helldivers 2. Het onverwachte succes van de coöperatieve third-person shooter heeft iedereen verrast en dit heeft voor veel problemen gezorgd. Uiteindelijk besloot de studio om het aantal gelijktijdige spelers per server te beperken om opstoppingsproblemen te voorkomen en de strategie heeft vruchten afgeworpen. De huidige serverlimiet ligt op 800.000 spelers en het spel werkt zonder problemen.

Helldivers 2 biedt een spannende multiplayer-ervaring waarin spelers de rol van soldaten op zich nemen. Ze worden ondergedompeld in een conflict waarin ze vechten voor Super Earth en bijdragen aan de oorlogsinspanning door in kleine groepen samen met andere spelers missies te voltooien. Een van de meest interessante kenmerken van het spel is dat Arrowhead een team heeft dat direct in realtime werkt om te reageren op de acties van spelers en de gebeurtenissen aan te passen om de best mogelijke ervaring te bieden.

Verder naar andere dingen

Nu het probleem met de overvolle servers is opgelost, heeft Arrowhead Game Studios bevestigd dat het zich nu actief gaat richten op de post-launch content die het had voorbereid voor Helldivers 2. De studio heeft deze informatie ook onthuld via een publicatie van game director Johan Pilestedt op X. De oorspronkelijke roadmap voor de game zal echter aanzienlijke veranderingen ten goede ondergaan, aangezien de studio ambitieuzere plannen heeft voor Helldivers 2 gezien de enorme steun die het ontvangt van de spelers.

 

 

We zullen snel meer weten over de toekomstige toevoegingen aan Helldivers 2. Ondertussen kunnen spelers zich richten op het verdienen van Super Credits voor de Warbonds en het oplossen van andere in-game problemen die voortkomen uit de gameplay. De laatste tijd zijn er veel spelers die zich uitsluitend richten op het voltooien van uitroeiingsmissies, wat uiteindelijk leidt tot het verliezen van de oorlog omdat er veel soorten missies moeten worden voltooid om zo'n doel te bereiken en je niet bijdraagt aan de oorlogsinspanning door standalone missies te voltooien. Arrowhead heeft de verdedigingsmissies al eenvoudiger gemaakt in een poging dit te verzachten, maar de studio zal dit in de gaten moeten houden.

Helldivers 2 biedt de beste coöperatieve multiplayer schietervaring van 2024 en de indrukwekkende cijfers ondersteunen die claim. De game zal zeker nog beter worden zodra de post-launch content trein aan zijn reis begint, wat binnenkort zal gebeuren. Als je het spel nog moet ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om vandaag nog een goedkope Helldivers 2 code te kopen en sluit je aan bij de krachten van Super Earth.

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief