Eneba COM
 
 

Bekijk de trailer van Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 en ontdek de lanceerdatum

Bekijk de trailer van Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 en ontdek de lanceerdatum

Tijdens Sony's recente PlayStation Showcase kondigde Konami aan dat ze niet alleen hun actiespionage-epos Metal Gear Solid 3 opnieuw gaan maken, maar dat ze ook de eerste vijf MGS-games (inclusief de originele MGS3) in één bundel gaan uitbrengen: de Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Vandaag hebben ze een trailer uitgebracht om de lanceerdatum van de Collection aan te kondigen: 24 oktober 2023. Je kunt hem hier bekijken:

 

 

Een solide eerste collectie

Het lijkt erop dat Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 een stuk steviger is dan we aanvankelijk dachten. We weten al dat het de eerste drie Metal Gear Solid games bevat plus de originele Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake. Met de nieuwe trailer hebben we geleerd dat er nog meer bonuscontent aankomt.

Eerst krijgen we de SNES/Famicom-versie van Metal Gear, gevolgd door Snake's Revenge, een andere versie van Metal Gear 2 die is gemaakt zonder betrokkenheid van regisseur Hideo Kojima.

Maar dat is nog niet alles. De Collection zit vol met extra goodies voor elk van de genoemde originele games. Metal Gear 1 en 2 krijgen een exemplaar van hun Screenplay/Master boek. Metal Gear Solid bevat de VR en Special missions add-on, en zowel Metal Gear Solid 2 als 3 krijgen hun HD collectieversies, met respectievelijk de Substance en Subsistence edities.

Tot slot geeft de Collection ons digitale grafische romans voor Metal Gear 1 en 2 en de digitale soundtrack.

Met zoveel materiaal in Vol. 1 wordt er druk gespeculeerd over wat er in Vol. 2 zal zitten. Er is nog veel meer Metal Gear te krijgen: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Ghost Babel, Acid 1 en 2, Portable Ops, Peace Walker en tot slot Metal Gear Rising. Maar we zullen moeten afwachten hoe goed Vol. 1 werkt.

In de tussentijd lanceert Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 op 24 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc via Steam. Je kunt een betaalbare Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 PC-sleutel vooraf kopen met onze prijsvergelijker. En vergeet niet dat we ook de aankomende remake van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater om naar uit te kijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief