Instant Gaming EU
 
 

Originele cast keert terug voor Metal Gear Solid Delta-maar geen Kojima

Originele cast keert terug voor Metal Gear Solid Delta-maar geen Kojima

Hoe meer dingen veranderen, hoe meer dingen hetzelfde blijven, althans dat geldt voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Konami's eerste stap in de remake van het veelgeprezen Metal Gear Solid 3.

Volgens Tommy Williams, Konami's hoofd communicatie voor Amerika, zal MGS Delta de oude ingesproken dialoog van MGS 3 hergebruiken, zonder enige verandering. 

Mocht je het gemist hebben, hier is de teaser trailer voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater:

 

 

Oorlog verandert nooit

Tot de terugkerende stemmen behoren, bij wijze van spreken, David Hayter als Naked Snake, Lori Alan als The Boss, Josh Keaton als Ocelot, en meer.

Dat geen van de stemlijnen onveranderd zal blijven is behoorlijk ironisch, gezien het feit dat Konami het spel Delta (Δ) heeft getiteld, wat volgens hen betekent "'verandering' of 'verschil' zonder de structuur te veranderen." Hopelijk komen er wat verbeteringen in het spel door en wordt het geen simpele retread met high-end graphics. We krijgen immers al de originele versie van MGS 3 speelbaar op de PC met de komende Metal Gear Solid Master Collection Vol.1

Ontbrekende actie

Bovendien verduidelijkte Konami ook dat de oorspronkelijke regisseur, Hideo Kojima, niet betrokken zal blijven bij MGS Delta en alle Metal Gear spellen die ze vanaf nu zullen remaken. Dit gaat terug op de beruchte ruzie tussen Konami en Kojima, die ertoe leidde dat de eerste zijn naam uit hun geschiedenis schrapte, en dat Kojima later zijn eigen spelbedrijf oprichtte, dat Death Stranding produceerde. Het lijkt zinloos voor Konami om geheel nieuwe Metal Gear spellen te maken zonder Kojima aan boord, dus zijn remakes de aangewezen weg. Ze hebben aangegeven dat de reactie van de fans op MGS Delta zal bepalen of ze meer remakes voor de franchise zullen maken.

Hoewel er nog geen vaste lanceerdatum is voor MGS Delta, weten we wel dat de MGS Master Collection Vol. 1 dit najaar komt en de eerste drie Metal Gear Solid spellen zal bevatten, evenals de klassieke Metal Gear 1 en 2. Houd onze aanbiedingen in de gaten voor de beste prijzen voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater en Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 PS5-sleutels.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief