Wat zit er in Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1?

Wat zit er in Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1?

Konami's heropleving van de Metal Gear Solid franchise heeft het fandom in vervoering gebracht. Er zijn veel onopgeloste vragen rond Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, maar ook een aantal rond Konami's tweede aankondiging - die van de Metal Gear Solid Master Collection Vol.1. Vandaag maakte Konami precies bekend wat er nog meer in Volume 1 zit.

Voor het geval je het gemist hebt, hier is de MGS Delta: Snake Eater opnieuw.

 

 

Genoeg Snake voor iedereen

Volgens Konami zal de MGS Master Collection Vol. 1 ook de eerste twee spellen van de franchise bevatten: Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake. Dit betekent dat we de twee tijdperken van de Metal Gear franchise - de NES systeemspellen en de PlayStation 1-2 spellen - allemaal in één bundel krijgen.

De originele Metal Gear volgt Solid Snake, een agent van Foxhound, in zijn missie om het wapen Metal Gear, een creatie van zijn mentor, Big Boss, te stoppen. In Metal Gear 2: Solid Snake wordt onthuld dat Big Boss die in het vorige spel stierf een body double was, en Snake moet het opnemen tegen de echte in een climactisch gevecht in Zanzibar Land.

Big Boss werpt een lange schaduw over alle Metal Gear spellen, en toepasselijk krijgen we zijn oorsprong te zien in de komende remake van Snake Eater.

MGS Master Collection Vol. 1 roept de vraag op - wat komt er nu in Master Collection Vol.2? Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is een duidelijke kandidaat, maar een andere waarschijnlijke mogelijkheid is Metal Gear Solid: Peacewalker. Als we die opnemen, kunnen we ze allebei op de PS5 spelen.

We hebben geen vaste releasedata voor beide spellen, maar Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 zal in de herfst van dit jaar verschijnen. Houd onze aanbiedingen in de gaten voor de beste prijzen voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater en een Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 PS5 sleutel

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief