Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections systeemtrailer

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections systeemtrailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections zodat spelers meer kunnen ontdekken over de gameplay in deze nieuwe systeemtrailer en een sneak peek video van de originele Special Story modus van het spel. Deze speciale modus laat spelers het verhaal van Naruto en Sasuke herbeleven door middel van een aantal van hun meest epische gevechten. Daarnaast is er speciaal voor het spel een verhaal over Boruto gemaakt.

Spelers kunnen ook hun favorieten kiezen uit meer dan 130 personages, de meeste tot nu toe in een Ultimate Ninja Storm. Tegenover hun tegenstanders kunnen ze verschillende combo's gebruiken en zelfs van leider wisselen om de druk op hun tegenstanders te houden.

 

 

Ninjutsu en Awakening spelen ook een belangrijke rol. In dit spel kunnen spelers tot 6 Ninjutsu-vaardigheden oppikken om het voordeel tegen hun tegenstanders te nemen. Ze kunnen ook ontwaken in een nieuwe vorm die hen meer kracht geeft om het tij in hun voordeel te keren. Om te proberen het gevecht te beëindigen, kunnen spelers al hun chakra gebruiken en een krachtige Geheime Techniek ontketenen, die bij het selecteren van specifieke personages kan veranderen in een Gecombineerde Geheime Techniek.

Door solo of online te vechten, kunnen personages een level omhoog gaan en wat aanpassingen en andere unlockables vrijspelen, zoals Finish-scènes. In Offline Free Battles kunnen spelers hun eigen parcours kiezen of kiezen hoe ze tegen een computer of een offline toernooi willen vechten. Spelers kunnen vervolgens hun vaardigheden aanscherpen tegen anderen wereldwijd in de Online modus, waarbij ze kunnen kiezen tussen Casual Match en Ranked Match.

Nieuwe besturingsmodus voor beginners

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections biedt nu een eenvoudige besturingsstijl, waarbij je personage complexe sequenties ontvouwt door op de aanvalsknop te drukken. Dit systeem is nieuw in de meeste recente vechtspellen. Het is aanwezig in Street Fighter 6, waar het Modern Controls heet, en in het aankomende Tekken 8, dat het Special Style besturingstype noemt. Deze nieuwe besturingsmodi geven nieuwe spelers een voorsprong in gevechten terwijl ze het spel leren kennen.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections verschijnt op 17 november 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Details over de lancering voor pc worden op een later moment gedeeld. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de beste deals voor Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections. Zorg er wel voor dat je je ninjutsu-oefeningen up-to-date houdt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief