Eneba COM
 
 

Speel als Isshiki Otsutsuki in Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm

Speel als Isshiki Otsutsuki in Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections is het zevende deel van de Ultimate Ninja Storm-serie, ontwikkeld door CyberConnect2 en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment voor de platforms PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Steam. Het is een third-person vechtspel voor één speler en meerdere spelers dat zich afspeelt in het Naruto-universum. Deze titel brengt content zoals verhaallijnen en speelbare personages uit alle voorgaande Ultimate Ninja Storm-games samen in één uitgebreid pakket. Daarnaast introduceert het een origineel verhaalhoofdstuk en nieuwe speelbare personages, waardoor spelers kunnen kiezen uit meer dan 130 personages voor krachtige ninjagevechten.

Op 26 maart 2024 onthulde Bandai Namco de officiële patch notes voor de nieuwste patch van Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections, versie 1.20, op hun website. Deze update belooft veel veranderingen, nieuwe DLC en meer:

 

Nieuwe content in deze update

Nieuwe content in deze update

DLC-pakket 2:

  •     Speelbaar personage: Isshiki Otsutsuki
  •     Kostuum x 2: Sasuke Uchiha (tijdreizen) en Boruto Uzumaki (tijdreizen)
  •     Bijpassende stem x 12
  •     Ninja-infokaart afbeelding x 5

*De bovenstaande content is beschikbaar voor spelers die DLC Pack 2 of de Season Pass, met DLC Pack 1 - 5, hebben gekocht.

Nieuw in-game evenement "Ninja Battle":

Ninja Battle is een nieuw in-game evenement waarbij spelers zich kunnen aansluiten bij een van de twee kampen, gebaseerd op de vraag van NARUTO en BORUTO. Tijdens het evenement kunnen spelers genieten van rangmatch en de nieuwe gevechtsregel "Target Match". Om de start te vieren, zal het eerste ninjagevecht "Rasengan vs Chidori" zijn. Het eerste ninjagevecht "Rasengan vs Chidori" staat gepland voor donderdag 28 maart. Daarnaast zijn er, om samen te vallen met Shinobi Front, voorwerpen toegevoegd die kunnen worden geruild met "Ruilkaartjes" die in Shinobi Front kunnen worden verkregen. Informatie over Shinobi Front zal van tijd tot tijd worden aangekondigd op de officiële website van het spel en op officiële X.

En er zijn veel balanswijzigingen en bugfixes te vinden. Je kunt er hier meer over lezen.

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections patch 1.20 staat gepland voor 28 maart. Zorg ervoor dat je deze spannende update niet mist door onze prijsvergelijker te gebruiken om Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections te kopen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : CyberConnect2
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 16 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief