Eneba COM
 
 

NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY is een actievolle 3-in-1 compilatie van de Naruto Shippuden-serie. Spelers kunnen het hele verhaal van Naruto beleven, van zijn jeugd tot de Shinobi-oorlog en daarna, terwijl ze hem volgen tijdens een reis vol gevechten en gebeurtenissen die zijn wereld hebben gevormd.



    NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY bevat alle drie de titels in de NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM-serie - elk met hun unieke grafische stijl en verhaallijn - samen met meer dan 100 personages om uit te kiezen. Spelers kunnen zich een weg banen door de Story Mode, het opnemen tegen andere spelers in intense Multiplayer-showdowns of spectaculaire Team Ultimate Jutsu-aanvallen uitvoeren.



    Verder biedt de game verbeterde visuele effecten die gebruik maken van dynamische belichting en partikeleffecten voor een meeslepende ervaring als nooit tevoren. Bovendien kunnen spelers de kostuums en het uiterlijk van hun personage aanpassen tijdens cutscenes en deelnemen aan extra missies om bonuscontent vrij te spelen, zoals extra kostuums en artwork.



    NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY belooft talloze uren van spannende gevechten, fascinerende verhaallijnen en hoogwaardige animatie - dompel spelers onder in de wereld van Naruto als nooit tevoren!

    Lees verder

    Beste prijzen voor NARUTO SHIPPUDEN ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM TRILOGY

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief