Instant Gaming EU
 
 

Necromunda: Hired Gun toont zijn brute gameplay in een nieuwe video

Necromunda: Hired Gun toont zijn brute gameplay in een nieuwe video

De tabletop miniatuurspellen van Games Workshop zijn een bron van inspiratie geweest voor veel ontwikkelaars van videogames. Van Total War: Warhammer tot Dawn of War zijn er genoeg manieren om je via videospelletjes onder te dompelen in de universums van Warhammer Fantasy en Warhammer 40K, en elk ervan biedt een andere kijk op het conflict tussen de krachten van orde en chaos. Maar bij deze gelegenheid richten we ons specifiek op Necromunda, een miniatuurspel dat zich richt op de strijd om de macht van de verschillende bendes in een enorme korfstad. Vorig jaar konden we eindelijk een beter zicht krijgen op dit scenario dankzij Necromunda: Underhive Wars, een derde-persoons tactisch strategiespel met role-playing elementen waarin we een van deze bendes kunnen besturen terwijl ze strijden om verloren technologie en waardevolle grondstoffen terug te krijgen uit de krochten van de stad Necromunda. Maar binnenkort verschijnt een nieuw spel dat op dezelfde wereld gebaseerd is.

Necromunda: Hired Gun benadert de actie op een meer persoonlijke manier. Het is een eerstepersoons schietspel dat je in de schoenen zet van een premiejager die zijn kost probeert te verdienen in de gevaarlijke levels van deze gewelddadige stad. Overleven in Necromunda is moeilijk, maar als het je taak is om op het ergste gespuis van de plaats te jagen, sta je op een heel ander niveau. Het maakt niet uit of het een gemene gager is, een ketter die een complot smeedt tegen de Keizer, of zelfs een door de invloed van chaos gemuteerd vies wezen, als ze eenmaal gemarkeerd zijn jaag je ze genadeloos op met behulp van je trouwe cyber-mastiff. Natuurlijk heb je in Necromunda: Hired Gun heb je een breed scala aan cybernetische augmentaties en wapens tot je beschikking, die je kunt upgraden naarmate je premies verzamelt en verder komt in het spel.

 

 

Necromunda: Hired Gun biedt je een andere kijk op het leven in een industriële korfstad in het 40e millennium, met hectische, actie-gerichte gameplay en veel doelwitten om op te jagen. De release is gepland voor 1 juni 2021 op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en PC. Je vindt hem nu al voor de beste prijs in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief