Necromunda: Hired Gun toont zijn openingscinematic

Necromunda: Hired Gun toont zijn openingscinematic

De tabletop miniatuurspellen van Games Workshop zijn een eindeloze bron van inspiratie voor videospellen. Hun turn-based mechanieken zijn gemakkelijk aan te passen aan een digitaal formaat. Daarom volgen de meeste tot nu toe uitgebrachte bewerkingen dit patroon en bieden ze je de mogelijkheid legers te besturen die volgens bepaalde regels op een slagveld vechten. Maar er komen meer dan alleen turn-based videospelletjes uit de Warhammer en Warhammer 40.000 universa, en we vinden real-time strategie spellen zoals de Dawn of War serie, actie RPG's zoals Inquisitor: Martyr of Chaosbane, en zelfs shooters als Fire Warrior in de lijst. Andere spellen in de franchise hebben de aandacht van de ontwikkelaars getrokken, en zo is Necromunda de laatste tijd nogal populair geworden met een paar op zijn lore gebaseerde videospellen.

Necromunda: Underhive Wars liet ons toe een van de bendes te besturen die in de diepten van de enorme korfstad om territorium en winst strijden, maar het komende Necromunda: Hired Gun neemt een meer persoonlijke benadering van de franchise, door ons een van de premiejagers te laten worden die hun kost proberen te verdienen in de gevaarlijke straten en sub-levels van Necromunda. We hebben al een paar video's kunnen bekijken die de gameplay tonen en de functies onthullen, maar met de release van Necromunda: Hired Gun om de hoek heeft Focus Home interactive een nieuwe video gepubliceerd waarin de openingscinematic van het spel wordt getoond.

 

 

De video geeft ons een overzicht van hoe de zaken er in het 41ste millennium voor staan en onthult het belang dat Hive Cities als Necromunda hebben in de uitbreiding van het menselijke rijk. Als je een beetje tussen de regels door leest, kun je opmaken dat al die vooruitgang ten koste gaat van mensenlevens. Natuurlijk zijn er ook mensen die van elke situatie misbruik proberen te maken om winst te maken, en Necromunda is de perfecte plaats voor een premiejager om te gedijen, want misdaad, bendeoorlogen, mutanten en gruwelijkheden vormen een dagelijks probleem. Er is altijd wel iemand bereid te betalen zodat anderen het vuile werk opknappen, en jij bent maar wat blij dat jij degene bent die er de vruchten van plukt.

Necromunda: Hired Gun is morgen verkrijgbaar op PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Je vindt het nu al tegen de beste prijs op onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief