Instant Gaming EU
 
 

Necromunda: Hired Gun gameplay overzicht ziet er brutaal uit

Necromunda: Hired Gun gameplay overzicht ziet er brutaal uit

Stel je voor dat je een van de stoerste premiejagers bent in een enorme bijenkorfstad in het 40ste Millennium. De mensheid vecht een bloedige oorlog tegen de Xenos en de krachten van Chaos door de melkweg, maar de doorsnee burger is meer bezig met overleven dan met wat dan ook. Er zijn verschillende bendes die in de stad om macht en winst strijden, en tal van individuen met een prijs op hun hoofd. Necromunda: Hired Gun biedt je het perfecte scenario voor een premiejager die zijn kostje wil verdienen.

Focus Home Interactive gaat door met het onthullen van informatie over Necromunda: Hired Gun nu de verschijningsdatum heel dichtbij is. Deze keer hebben ze een nieuwe video gepubliceerd die zich richt op de gameplay, waardoor we meer te weten komen over de functies in het spel en die veel gevechtsbeelden laat zien.

 

 

Zoals je kunt zien is Necromunda: Hired Gun is een first-person shooter die je meeneemt naar de diepere lagen van de stad terwijl je jaagt op mutanten, bendeleden en elk ander doelwit, zolang de betaling maar goed genoeg is. Je beschikt over een breed scala aan wapens om je te ontdoen van iedereen die je probeert tegen te houden, maar je kunt ook rekenen op je trouwe cyber-mastiff, die een verschrikkelijke bedreiging vormt voor je vijanden. Naarmate je verder komt in het spel en missies voltooit, verzamel je tal van voorwerpen, wapens en pantsers die je kunt gebruiken en verbeteren.

Necromunda: Hired Gun zit boordevol hectische actie en het biedt je een heel dichtbije en persoonlijke kijk op de diepten van de enorme korfstad terwijl je de levels verkent terwijl je op je doelwitten jaagt. De fans van de Warhammer 40K franchise, en in het bijzonder diegenen die van het Necromunda tableop spel houden, zullen zich thuis voelen in het spel als het op 1 juni 2021 uitkomt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief