Een gids voor alle nieuwe items in de laatste update van Buckshot Roulette

Een gids voor alle nieuwe items in de laatste update van Buckshot Roulette

Als je Buckshot Roulette ooit hebt gespeeld, weet je dat items het belangrijkste mechanisme van het spel zijn. Het bestaan van items in het spel maakt de gameplay diverser en dramatischer, waardoor de onvoorspelbaarheid en strategische diepgang toenemen.

Na de officiële release van het spel op Steam zullen veel spelers waarschijnlijk enthousiast zijn en meteen in het spel springen om de Double or Nothing-modus te activeren. Dan zullen ze zeker een aantal nieuwe en onbekende voorwerpen tegenkomen in het spel en niet weten waar ze voor dienen. Maar maak je geen zorgen, hier is een lijst met de nieuwe voorwerpen in het spel en hun functies om je te helpen het spel perfect te spelen:


 

  • Burner Phone: Bij gebruik vertelt deze telefoon de gebruiker waar en wat voor soort huls er in het geweer zit. Burner Phone komt het best tot zijn recht bij kleinere ladingen, zoals ladingen van 2 of 3 patronen.
  •  Adrenaline: Hiermee kunnen spelers een voorwerp van een tegenstander afpakken en meteen gebruiken. De gebruikstijd van het voorwerp is echter beperkt tot 10 seconden, dus snel beslissen is cruciaal als je het gebruikt.
  •  Verlopen medicijn: Bij gebruik hebben spelers 50% kans om 2 gezondheidspunten terug te krijgen en 50% kans om één gezondheidspunt te verliezen. Het is een laatste wanhopige poging voor spelers die zeker weten dat ze de volgende ronde niet zullen winnen.
  •  Inverter: Bij gebruik wordt de huidige kogel in het wapen veranderd in het tegenovergestelde type: een lege kogel wordt een levende kogel en omgekeerd. De omvormer is vooral handig in combinatie met het vergrootglas, maar met de juiste strategie kan het nog steeds zeer nuttig zijn.

Deze nieuwe voorwerpen maken Buckshot Roulette veel uitdagender en maken de dealer veel gevaarlijker dan in de oude versie. Ze verschijnen alleen in de Double or Nothing modus. Daarnaast is er een leaderboard-functie aan het spel toegevoegd voor competitieve spelers die hun naam bovenaan willen zien staan.

Nu ben je klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan in Buckshot Roulette en te streven naar een zo hoog mogelijke score. Zoals altijd is onze prijsvergelijker de perfecte keuze om Buckshot Roulette voor de beste prijs te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief