BG PPC IG EN
 
 

BioWare heeft het nieuwe Mass Effect geplaagd

BioWare heeft het nieuwe Mass Effect geplaagd

Na het behalen van behoorlijk wat aanhangers met de eerste drie games, wist de Mass Effect-serie zich te positioneren als een van de populairste games in het sci-fi genre. Deze enorme populariteit werd door Mass Effect Andromeda enigszins stopgezet, wat de fans niet echt met open armen ontvangen hebben. Een van de redenen daarvoor zou kunnen zijn dat Commander Shepard niet de hoofdpersoon van het spel was, maar ook enkele grote verschillen in bepaalde aspecten van de gameplay zouden een nogal negatieve invloed kunnen hebben gehad op de populariteit van Mass Effect Andromeda. Gelukkig is BioWare niet ontmoedigd door die problemen en het lijkt erop dat Mass Effect nog steeds een van de projecten van de studio is. Er is de laatste maanden veel gespeculeerd over een nieuw Mass Effect spel, en de geruchten zijn waar gebleken omdat een nieuw spel dat zich afspeelt in het Mass Effect universum al in de maak lijkt te zijn.

BioWare heeft bevestigd dat ze vorige maand aan een nieuw Mass Effect project werken, maar een gloednieuwe teaser die een paar dagen geleden is gepubliceerd is genoeg geweest om de fans van Mass Effect uit hun slaap te wekken, en een groot aantal van hen is begonnen te speculeren over wat het nieuwe spel zal worden. Er is nog niets onthuld over het nieuwe Mass Effect, en we zullen waarschijnlijk nog een tijdje moeten wachten tot we er meer over weten. Totdat er enige onthulling plaatsvindt, moet je een oogje in het zeil houden op de release van de geremasterde versie van de originele Mass Effect-trilogie, die in het voorjaar van 2021 op de PC en consoles zou moeten aankomen in de vorm van Mass Effect Legendary Edition.

 

 

Als je nog geen Mass Effect spellen hebt gespeeld en je hebt geen zin om een paar maanden te wachten op de geremasterde versie, dan vind je Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3 erg goedkoop op onze prijsvergelijker, en het verhaal is nog steeds vrij goed.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief