Nintendo brengt een complete Pikmin 4 gids uit

Nintendo brengt een complete Pikmin 4 gids uit

Tenzij je al lang fan bent van de Pikmin-serie, vraag je je waarschijnlijk af wat al dat gedoe is met de aanstaande release van het nieuwe deel. Nintendo is erop gebrand om van Pikmin 4 een van de grote hits op Switch te maken en heeft zelfs een demo uitgebracht waarmee je het begin van het spel en de mechanica ervan kunt ontdekken. Als je geen zin hebt om het te proberen, kan de nieuwste video van het Japanse bedrijf je er misschien van overtuigen dat gevolgd worden door een horde kleine plantachtige wezens het beste is wat je kan overkomen als je een buitenaardse planeet bezoekt.

In Pikmin 4 moet je kapitein Olimar redden van een buitenaardse planeet. Niet alleen zijn schip is daar neergestort, maar ook de mensen die samen met jou naar hem op zoek zijn gegaan, zijn verdwenen. Hopelijk doe je het veel beter dan zij en red je de arme kapitein en degenen die je vergezellen. Het geheim van een succesvolle missie is het vertrouwen winnen van de Pikmin. Dit zijn vreemde wezens die deze mysterieuze planeet bevolken. Ze zullen je goed helpen bij het verkennen van de planeet, het oplossen van puzzels en het uitvoeren van je missie.

Ontdek de Pikmin

De Pikmin kunnen zware gewichten tillen door hun krachten te combineren, maar ze hebben ook speciale vaardigheden die ze delen met de Pikmin van dezelfde kleur. Rode Pikmins zijn vuurbestendig, gele Pikmins kunnen elektriciteit manipuleren en blauwe Pikmins hebben een affiniteit met water. Je kunt ze zien als een leger lemmingen dat je overal volgt en klaarstaat om je bevelen uit te voeren. Je kunt ze zelfs naar je vijanden gooien en ze zullen ze genadeloos tot moes slaan. Natuurlijk zal het niet makkelijk zijn om ze in leven te houden op een planeet vol gevaren, maar je kunt er altijd meer vinden.

 

 

Pikmin 4 is een kleurrijk en vermakelijk avontuur waarin je het opneemt tegen een wereld vol verrassingen en vreemde buitenaardse wezens. De release van het spel staat gepland voor 21 juli exclusief op Nintendo Switch, en je kunt de beste deals vinden om Pikmin 4 goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker.

47.95€
Pikmin 4
Pikmin 4
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Nintendo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 juli 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief