Instant Gaming EU
 
 

Volgende week komt er een Pikmin 4 demo uit

Volgende week komt er een Pikmin 4 demo uit

De release van Pikmin 4 staat voor de deur, maar de laatste Nintendo Direct heeft ons een dankbare verrassing bezorgd die de fans van de serie zal verblijden. Je kunt de game vanaf volgende week gratis uitproberen dankzij een demo die uitkomt voor Nintendo Switch. In de video die gisteren werd onthuld, kun je een aantal van de spannende nieuwigheden bekijken die in het nieuwe deel naar de serie komen, waaronder Oatchi, een gloednieuwe hond die jou en de Pikmins zal helpen door dingen op te tillen en te dragen en een rijdier wordt waarmee je snel over land en water kunt reizen.

Een nieuwe ondergrondse wereld

Pikmin 4 brengt veel van de functies terug die de serie zo populair maakten, waaronder de iconische wezens die de naam aan de serie hebben gegeven. Samen met je nieuwe metgezel verken je een reeks nieuwe ondergrondse gebieden die een ander soort uitdaging vormen, met een diepere focus op puzzels en genoeg beloningen om te claimen als je de moeilijkheden aandurft.

 

 

Een andere interessante nieuwigheid in Pikmin 4 is dat je voor het eerst in de serie op nachtelijke expedities kunt gaan. Je kunt dan nieuwe Glowing Pikmins gebruiken, die je hard nodig zult hebben omdat vijanden 's nachts veel moeilijker te doden zijn. Natuurlijk bevat Pikmin 4 een heleboel aanpassingsopties, zodat je je ontdekkingsreiziger eruit kunt laten zien zoals jij dat wilt om hem te laten opvallen tussen zijn soortgenoten.

Zoals we hierboven al zeiden, heb je de mogelijkheid om alle nieuwigheden in Pikmin 4 zelf aan te passen. Het enige wat je hoeft te doen is vanaf 28 juni naar de Nintendo eShop te gaan en de demo te downloaden om het te spelen. De release van het spel staat gepland voor 21 juli exclusief op Nintendo Switch, dus je hebt meer dan genoeg tijd om uit te zoeken of je onze prijsvergelijker wilt gebruiken om een goedkoop exemplaar van Pikmin 4 te kopen en te genieten van alle nieuwigheden.

47.95€
Pikmin 4
Pikmin 4
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Nintendo
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 juli 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief