No Man's Sky: Interceptor verruimt de grenzen van het spel

No Man's Sky: Interceptor verruimt de grenzen van het spel

Hello Games heeft No Man's Sky sinds de release uitgebreid. Ook al komt dit misschien niet als een verrassing voor je, vooral als je ons hebt gevolgd, alle updates die tot nu toe voor het spel zijn uitgebracht zijn gratis geweest voor degenen die No Man's Sky bezitten. De studio doet er alles aan om zijn spel zo goed mogelijk te maken, en de constante stroom updates wordt zeer goed ontvangen door de fans van het spel en degenen die bereid zijn het een kans te geven. Het proces is tot nu toe weergaloos verlopen. De studio bracht een basisversie van het spel uit en voegde gaandeweg nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten toe totdat No Man's Sky echt enorm groot was. VR-ondersteuning, nieuwe expedities, verbeterde graphics, multiplayer... De lijst met toevoegingen is echt groot, maar als je denkt dat ze klaar zijn sta je voor een verrassing. Hello Games heeft zojuist nog een uitbreidingsupdate uitgebracht voor No Man's Sky.

Interceptor is enorm

No Man's Sky: Interceptor breidt het spel uit met tal van nieuwigheden. Corruptie is in het spel gearriveerd en kan zich nu door planeten verspreiden. Het neemt de vorm aan van vreemde paarse kristallen die een negatieve invloed hebben op sentinels, waardoor ze agressiever worden en extra vaardigheden krijgen. Als je ze tegemoet treedt en corruptieknopen oogst, krijg je de mogelijkheid om nieuwe Sentinel-technologie te gebruiken die het spel radicaal verandert. De update introduceert ook nieuwe vormen van verkenning van het universum. Je kunt nu jagen op je favoriete Sentinel Interceptor schepen en ze bergen voor eigen gebruik. 

 

 

Aan de technische kant voegt de Interceptor-update een groot aantal prestatie- en visuele verbeteringen toe, vooral op Xbox-consoles, waarvan de bezitters een consistentere en soepelere framerate in complexe scènes zullen merken.

Als je alle details wilt weten over No Man's Sky: Interceptor kun je de patch notes lezen op de officiële website van het spel. Om je No Man's Sky Cd key goedkoop te krijgen, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken.

16.96€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief