Instant Gaming EU
 
 

No Man's Sky voegt een nieuw universum toe om te verkennen

No Man's Sky voegt een nieuw universum toe om te verkennen

Degenen die No Man's Sky al een tijdje spelen is het niet vreemd dat Hello Games nieuwigheden aan het spel toevoegt via gratis updates. Het spel werd oorspronkelijk uitgebracht als een soort lege huls die in de loop der jaren is opgevuld met content, die allemaal gratis beschikbaar is. In feite is het spel nu zo anders, dat degenen die het begin nooit hebben meegemaakt nooit zouden begrijpen hoe het oorspronkelijk als een “wandelsimulator” kon worden beschouwd. Het universum van het spel is nu veel groter en biedt een spannende ruimteverkenningservaring waarbij je je eigen pad door de sterren kunt bepalen. Acht jaar van voortdurende updates zijn echter niet genoeg geweest voor de ontwikkelaar, die zojuist een nieuwe patch vol content heeft uitgebracht.

Op drift

De nieuwste update voor No Man's Sky voegt een gloednieuwe expeditie toe aan het spel. Met Adrift verken je een alternatief universum waar je helemaal alleen bent. Dit universum is bijna verstoken van levensvormen en het ligt in puin. Zandwormen en duivelseieren zijn de enige gevaren waarmee je te maken krijgt tijdens je verkenningstocht, maar je zult het alleen en zonder hulp moeten doen. Je onderdompelen in zo'n avontuur lijkt een beetje op een bezoek aan het oude verleden van No Man's Sky, maar je moet er wel op voorbereid zijn om in je eentje te overleven, want alle communicatiemiddelen en interactie met andere spelers worden ook verbroken.

"The galaxy has been abandoned. There is no life to be seen anywhere – no aliens, no operational space stations, none of the usual network of shops and buildings."

"Though everyone will awaken on the desolate, worm-infested planet Iapezuk, you will not be together in the usual sense. The boundaries between realities have thickened. Communication is consumed by static. Even the usually-bustling Space Anomaly is eerily silent."

Als je erin slaagt om deze expeditie te overleven, kun je een reeks exclusieve verzamelobjecten vrijspelen, waaronder een nieuwe metgezel, een spookachtig fregat, het gloednieuwe Iron Vulture-sterrenschip en nieuwe opties om je schip aan te passen. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk aan deze expeditie begint, want het is een limited-time event en Hello Games heeft niet bevestigd of het ook later beschikbaar zal zijn.

 

 

De recente updates Omega en Orbital hebben veel content aan het spel toegevoegd en Adrift is een mooie aanvulling. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker bezoekt om de beste aanbiedingen voor No Man's Sky-codes te bekijken als je dit unieke ruimteverkenningsavontuur, dat met het verstrijken van de tijd steeds groter en beter wordt, nog niet hebt ontdekt.

17.62€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief