Instant Gaming EU
 
 

CD Projekt heeft zojuist de officiële moddingtool voor The Witcher 3 uitgebracht

CD Projekt heeft zojuist de officiële moddingtool voor The Witcher 3 uitgebracht

The Witcher 3: Wild Hunt is een actie-rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door CD Projekt. Het is het vervolg op het spel The Witcher 2: Assassins of Kings uit 2011 en het derde spel in de The Witcher videogameserie, gespeeld in een open wereld met een third-person perspectief. The Witcher 3: Wild Hunt is in maart 2023 al meer dan 50 miljoen keer verkocht en is daarmee een van de bestverkochte videogames aller tijden.

Het is alweer een tijdje geleden dat CD Projekt de next-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt uitbracht. Het leek erop dat CD Projekt was gestopt met het updaten van The Witcher 3 om zich te richten op andere ambitieuze projecten zoals The Witcher Remake, The Witcher 4 en hun onlangs succesvolle Cyberpunk 2077 DLC.

Maar in een verrassende zet op 21 mei 2024 kondigde CD Projekt officieel aan dat REDkit, een uitgebreide en geavanceerde modding tool voor The Witcher 3, nu beschikbaar is voor PC-gamers:

 

 

The Witcher 3 REDkit is gratis beschikbaar voor alle gamebezitters op PC. Volgens CD Projekt's eerste aankondiging van REDkit in november 2023, "kun je hiermee je eigen ervaringen in het spel creëren door iets compleet nieuws te maken of bestaande quests en content te bewerken."

The Witcher 3: Wild Hunt is nu negen jaar oud en krijgt met deze REDkit-update een frisse injectie van creativiteit. Modders hebben nu toegang tot vernieuwde versies van dezelfde tools die de oorspronkelijke ontwikkelaars gebruikten om deze legendarische game te maken, zodat ze mods van topkwaliteit kunnen maken. Spelers krijgen op hun beurt de kans om talloze fantastische mods te ervaren die door de community zijn gemaakt.

Of je nu een modder bent of een liefhebber van mods, CD Projekt heeft uitgebreide gidsen samengesteld om iedereen te helpen zo snel mogelijk in de wereld van mods te duiken. Dit omvat specifieke gidsen voor modders en gedetailleerde instructies voor gewone spelers over hoe ze mods moeten installeren.

Alle PC-bezitters van The Witcher 3 kunnen REDkit nu downloaden van GOG, de Epic Games Store en Steam, waar het ook is geïntegreerd met Steam Workshop. Als je nog niet de kans hebt gehad om dit meesterwerk van een spel te ervaren, gebruik dan onze prijsvergelijkingstool om The Witcher 3: Wild Hunt voor de beste prijs te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief