Kinguin HP
 
 

The Witcher Remake zal zich afspelen in een open wereld

The Witcher Remake zal zich afspelen in een open wereld
NEWS29 nov. 2022 14:30

CD Projekt Red verraste ons niet al te lang geleden met de aankondiging van verschillende spellen die te maken hebben met The Witcher-serie. De meest opvallende is de remake van het eerste deel in de serie. Het oorspronkelijke spel kwam uit in 2007 en het viel veel fans van het genre op met een aangrijpend verhaal, een diep niveau van immersie en spannende gevechtsfuncties. Meer dan twintig jaar later is Geralt uitgegroeid tot een iconisch personage in de wereld van videospellen en daarbuiten, en de populariteit van de serie bereikte de top met de release van The Witcher 3: Wild Hunt, een kritisch bekroond meesterwerk en bestseller. 

We wisten weinig van CD Projekt Red's plannen voor The Witcher Remake, maar de studio begint de bonen te morsen. In een onlangs gepubliceerde CD Projekt Group investor presentation kun je veel informatie vinden over de inkomsten die de belangrijkste franchises van de studio genereren, waaronder Cyberpunk 2077 en The Witcher. Er is een afbeelding waar The Witcher Remake wordt beschreven als een "Verhaalgedreven, single player open-world RPG - een moderne heruitvoering van The Witcher uit 2007". Dit zou het nieuwe spel volledig onderscheiden van zijn voorganger en veel dichter bij The Witcher 3 plaatsen. Dit zou ook betekenen dat de remake een behoorlijk ambitieus project is en niet gewoon een nieuwe versie van de oude titel met betere graphics.

 

 

De originele The Witcher heeft een spannende verhaallijn die verschillende hoofdstukken beslaat, maar een open-wereld benadering van het spel zou veel mogelijkheden openen als het gaat om extra inhoud. Zal The Witcher Remake een niet-lineaire verhaallijn bevatten? Hoe zal Geralt door de verschillende gebeurtenissen in het verhaal navigeren? Al deze vragen zullen in de toekomst een antwoord vinden, maar het zal heel interessant zijn om te zien hoe het nieuwe spel zich ontwikkelt.

Tot we meer weten over The Witcher Remake, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om je exemplaar van The Witcher 3: Wild Hunt goedkoop aan te schaffen als je dat nog niet hebt gedaan. Het is opnieuw een epische open-wereld ervaring en een van de beste RPG's aller tijden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief