Instant Gaming EU
 
 

Ontvang Splinter Cell: Chaos Theory gratis zolang de aanbieding duurt

Ontvang Splinter Cell: Chaos Theory gratis zolang de aanbieding duurt

Ook al is Splinter Cell: Chaos Theory een spel uit 2005, het blijft een favoriet onder de fans van de tactische stealth serie en het spel dat er waarschijnlijk meer toe heeft bijgedragen dat Sam Fisher een iconisch personage werd in de wereld van de videospelletjes. Het is een duister spel dat de activiteiten volgt van de covert-ops agent tijdens een periode van internationale spanningen tussen verschillende landen. Fisher reist naar verschillende plaatsen over de hele wereld om verschillende missies te volbrengen, en zijn acties zullen uiteindelijk leiden tot het terugbrengen van de wereldwijde stabiliteit.

Splinter Cell: Chaos Theory voegt het gevechtsmes toe aan Fisher's arsenaal, waardoor hij meer mogelijkheden krijgt in close quarters, maar het spel stelt hem ook een breed scala aan geweren, niet-dodelijke wapens, en granaten ter beschikking. Je kunt het spel met een vriend spelen in de coöperatieve multiplayer modus via zeven missies die parallel lopen aan de hoofdcampagne.

 

 

Hoe kom ik aan Splinter Cell: Chaos Theory?

Om je gratis exemplaar van Splinter Cell: Chaos Theory te krijgen, hoef je alleen maar naar de Ubisoft Store te gaan. Claim je spel, en het wordt permanent aan je Uplay account op de PC toegevoegd. Als je nog geen account hebt, kun je er gemakkelijk en gratis een aanmaken. Daarna kun je het spel downloaden en installeren om te spelen wanneer je maar wilt. Het aanbod geldt tot 25 november, dus je hebt nog wat tijd om er over na te denken.

Als je dit spel leuk vindt en ook andere Splinter Cell spellen wilt proberen, kun je ze natuurlijk allemaal tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker, ook het originele Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, en het nieuwste deel in de serie, Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist.

 

 

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Montreal
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 augustus 2009
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief