Nintendo heeft een overzichtstrailer gepubliceerd voor Paper Mario: The Thousand-Year Door

Nintendo heeft een overzichtstrailer gepubliceerd voor Paper Mario: The Thousand-Year Door

Mario is een iconisch videogamepersonage en de ster van een overvloed aan titels. In de loop der jaren heeft hij Princess Peach gered van talloze gevaren in een verscheidenheid aan platformgames. Er is echter een specifieke videogameserie die heel uniek is. We hebben het natuurlijk over Paper Mario. In deze serie zijn de personages en de wereld gemaakt van papier en dit maakt interacties mogelijk die compleet anders zijn dan in elk ander Super Mario-spel. De legendarische held is terug in een nieuw avontuur met Paper Mario: The Thousand-Year Door, een remake van het spel dat in 2004 uitkwam voor de GameCube en dat opnieuw is ontworpen voor moderne consoles.

De officiële beschrijving van Paper Mario: The Thousand-Year Door luidt als volgt:

"The nefarious X-Nauts are after the treasure behind the Thousand-Year Door! With a map from Princess Peach, and the help of a few locals, Mario journeys through a colorful world made of paper to find them first. To prevail in this quest, you’ll have to level up Mario and his friends, master timing-based attacks and badges to impress the audience on the stage of combat, and make use of all the abilities that come with being cursed—er, conveniently made of paper—like folding into a plane to cross big gaps or turning sideways to slip through narrow openings."

Dit klinkt je misschien allemaal vreemd in de oren als dit de eerste keer is dat je over het spel Paper Mario hoort, maar Nintendo heeft een overzichtsvideo vrijgegeven die wat licht werpt op de gameplaymechanica en de nieuwe functies in Paper Mario: The Thousand-Year Door als het spel uitkomt voor Nintendo Switch. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Pit van 100 Proeven, vrij te spelen kunstgalerijen en meer.

 

 

Komt volgende maand uit

De release van Paper Mario: The Thousand-Year Door staat gepland voor 23 mei 2024 op Nintendo Switch. Als je Mario wilt vergezellen in zijn nieuwste papieren avontuur en deze nieuwe en moderne versie van de klassieker wilt verkennen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Paper Mario: The Thousand-Year Door code te kopen. Als je echter niet tot dan kunt wachten, is Paper Mario: The Origami King is nu al verkrijgbaar voor pc en Nintendo Switch.

  • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Intelligent Systems
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief