Instant Gaming EU
 
 

Paper Mario: The Origami King

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Paper Mario: The Origami King is het meest recente Paper Mario spel waarin Mario en zijn vrienden door het Paddestoelenrijk reizen, in een spel dat RPG, actie-avontuur en puzzelelementen mengt om de lezers een fantastisch avontuur te bezorgen. Opnieuw moet Mario het Koninkrijk en prinses Peach redden en hordes monsters bevechten. De schurk waartegen onze loodgieterheld het deze keer opneemt is de gewetenloze origami-koning, Ollie. Zoals altijd hoef je deze strijd niet alleen te voeren, Mario pikt onderweg talloze bondgenoten op om hem te helpen in zijn strijd tegen Ollie naarmate het plot zich ontvouwt.



    Anders dan zijn voorgangers geeft The Origami King de speler een open wereld om te verkennen in plaats van afzonderlijke levels. Het spel heeft een turn-based gevechtssysteem met puzzelelementen en timing is nog steeds van belang voor je succes. Er zijn deze keer meer van de klassieke RPG elementen en hoewel er geen XP is, is dat nauwelijks nodig.



    Het avontuur zal de meeste spelers naar verwachting minstens 30 uur kosten om uit te spelen, dus je krijgt veel speeltijd voor je geld.  



    Je moet zeker voor de verleiding zwichten en vandaag Paper Mario: The Origami King vandaag nog aanschaffen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Paper Mario The Origami King

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Paper Mario: The Origami King

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief