Ghibli-geïnspireerde Planet of Lana komt deze maand uit

Ghibli-geïnspireerde Planet of Lana komt deze maand uit

De animatiefilms van Studio Ghibli behoren tot de populairste ter wereld en zijn een inspiratiebron voor allerlei soorten videospellen. Titels als Spiritfarer en The Wandering Village vallen in die categorie, terwijl de studio zelf betrokken is geweest bij de creatie van enkele andere, zoals Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Het spel dat ons vandaag bezighoudt is een puzzelplatformer met een diep verhaal en een bepaalde vibe die doet denken aan de creaties van de beroemde studio. 

Planet of Lana is een sci-fi avontuur dat je een prachtige en kleurrijke wereld laat verkennen waar het evenwicht tussen mensen, natuur en dieren is verstoord. Als gevolg van deze verstoring bedreigt nu een mechanisch leger het voortbestaan van de wereld zelf. 

 

 

Een uniek avontuur

Planet of Lana is een verhaalgedreven avontuur dat de nadruk legt op het vertellen van verhalen via cinematics. Het spel volgt het verhaal van Lana, een jong meisje dat terechtkomt op een prachtige planeet die wordt overvallen door mysterieuze machines. Samen met haar trouwe metgezel moet Lana de oorsprong van de machines ontdekken en een manier vinden om het evenwicht te herstellen en van de planeet weer een vredige plek te maken. Om verder te komen in het avontuur moet ze vechten tegen een overvloed aan vijanden en uitdagende omgevingspuzzels aangaan die je vindingrijkheid en je vaardigheid op de proef zullen stellen. 

Al met al is Planet of Lana een uniek avontuur dat zich afspeelt in een buitenaardse wereld en je laat nadenken over de gevolgen van je daden. Als je aan zo'n reis wilt beginnen, heeft ontwikkelaar Wishfully bevestigd dat het spel zeer binnenkort op PC en Xbox lanceert. Je zult de beste prijzen voor Planet of Lana codes kunnen bekijken met onze prijsvergelijker in aanloop naar de release en maak je klaar om te spelen op 23 mei.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief